Tröttmössa...

Började klockan åtta med studier i morse o dagen gick en hysteriskt hög fart..men vi var produktiva iaf..mellanlandning hemma o sen iväg för att styra upp fika till staberna med ´Giffeln o Vaniljbullen..måste ha varit det trevligaste cafét i stan...Fika...Sugen?...en sak är säker iaf man har fan inte tråkigt i Bullarnas sällskap:) Medlemsmöte ikväll vilket var en helt ny upplevelse efter tre o en halv termin i Halmstad..tog "bara" fem timmar att klara av det..men vi fick pizza iaf;)

Bullehumor!


Nu ska Gammelbullen krypa ner i sängen..plugget börjar klockan sju imon igen...Wohooooo!!

Pusssss!!






23.30ish...

Fredagkväll o jag vet fan varken ut eller in, upp eller ner eller vad som är bak och fram...o nej jag är inte full..har fan inte druckit en droppe....Året som började så bra hur kunde det bli så här i slutet av Mars..huh? Fast det vet jag ju iofs..den sprudlande energin som fanns då den försvann nån gång i början på november februari när jag sprang med huvvet före in i pluggväggen..nu känns det mest som både kropp och huvud går på sparlåga o jag inte vill ta tag i varken det ena eller det andra..Snart är delkurs två avklarad o halva terminen har passerat..jeez..vad hände med tiden..cirkus fem o en halv månad kvar till the big 3 0...jag..nojig..ha löjligt...men man får försöka lyssna på sin omgivning som inte alls verkart tycka att jag börjar närma mig den åldern..om jag bara kunde övertyga mig själv oxå...om man ska börja sammanfatta mitt 20-tal lite smått redan nu så kan man väl minst sagt säga att det varit en smula omtumlande..några människor har kommit o gått o några har hängt sig kvar o det är nog faktiskt dem jag värdesätter mest:)

Lördagen ska spenderas med fortsatt plugg på biblan..wohooo..eller..no not so much wohoo...vill mest bara bli klar med skiten nu o få starta om systemet för hur intressant det än har varit så har det slitit hårt på mig...

För övrigt så är tjejer från en annan planet..alternativt Galax..bara så ni vet innan ni ger er i kast med dem...själv så funderar jag på att gå i kloster eller nåt...no more mindgames I tell you...

Fridens liljor o sånt!

02.53

En utebliven bekännelse..en nybliven vän man vill skydda..en Gasque som man önskar hade gått snabbare..o övriga drag en Onsdag i Halmstad..det irriterar mig som fan att se dig gå iväg med nån utan att ha fått svar på nånting alls..förutsätter att problemet ligger hos mig..det brukar det göra...,men det gör inte irritationen mindre..e det så svårt att bara säga nåt e jag så främmande!?
förmodligen så är det ändå inte det jag vill höra så va fan...whatever..men bygg inte upp förväntningar när du ändå bara skiter i det i slutändan..

Sen finns det faktiskt människor som lyssnat på en hur jävla trötta de än är o det är jag så jävlat acksam för..

Plugg om några timmar..jag vill inte men jag måste..vissa dagar så fattar man varför man pluggar o idag var en sån dag..rent pluggmässigt iaf..


Puss!

Detta var för övrigt sista dagen som jag var Straffis för IVP...o vilken kväll det blev..lite vemodigt att lämna bort grejerna men det är då det är..så här kommer den sista vemodiga hyllningen till min tid som Straffis..enjoy!!...This is Straffis signing off.......

Första dagen avklarad...

Seminariumet gick ju faktiskt över förväntan hade trott på svidande kritik mot arbetet menm det blev raka motsatsen..morgondagen har en heldag med ÖS arbete väntande på mig o så ramlar man på onsdag med nytt seminarium o överlämningsgasque..sen ska det skrivas ett hääääärligt arbete till och så ska det klämmas in två bakisdagar fram tills nästa tisdag oxå..o dåååå..då drar nya kursen igång..jag känner att...hmmm...de e lite mycke nu...är så sjukt otaggad dessutom vilket inte bådar gott för varken det ena eller det andra..

Vill göra nåt drastiskt åt mitt åkerspöke utseende oxå..känner mig totalt omotiverad till allt..vill mest bara dra runt i ett par sunkiga mjukisbyxor då alla andra kläder känns som dem sitter som..ja jag vet inte vad men det är inte nåt bra iaf:P

Okej vänner vad tycker ni, hår eller inte hår på min vattenmelon till skalle? Synpunkter?


Get back on track, pick me up some bottles of booze
Fickle freshman, probly thinks she's cooler than you
A hay ride at 5, everybodys comin around
So go press you skirt, word is there's a new girl in town...

I call shotgun, you can play your RnB tunes
The fellow?, it always comes a little too soon
The land of the free, freshened up from babyfaced shame
Put your eyes on me, and I know a place that we can't get away...

Just say I want you, just exactly like I used to
Cos baby this is ooooonly bringin me down... 


She sed I want you, just exactly like I used to
And baby this is ooooonly bringin me down...
She sed I want you

I want you, just exactly like I used to
And baby this is oooonly bringin me down...
I said I want you, just exactly like I used to
And baby this is oooonly bringin me down

See ya!

Det finns inget positivt som inte för något negativt med sig!

Jag ska skapa en egen religion..Negativismen ska den heta..religionens grundtanke har ni i rubriken..Vi ska tillbe bilder av George Costanza , mannen som till o med när han lyckas på nåt sätt alltid sabbar det och har en underbart negativ inställning till det mesta..
 

Yes.Significant shrinkage!




Tuff vecka väntar..ett ton med grejer att göra känns det som..känns dessutom som att jag är på tok för dåligt förberedd för att göra dem..Lyckades få påhälsning av John Blund inatt till slut, sov som en stock..lyckades till o med somna på telefonen igen:P Tack för tipset Nestorn jag ska ha det i åtanke vid nästa Insomnia sejour;)
Nu ska jag njuta av att vara soffpotatis i några timmar till innan den här veckan tar slut och ett nytt Inferno startar...

Gudfadern!!





39:e timmen...

Har i skrivande stund varit vaken i snart 39 timmar om man bortser från den kvarten jag slumrade till imorse..har typ 380 i puls o skulle behöva en tunna lugnande piller för att slappna av ordentligt men jag ska ge sängen ett försök strax o hoppas på att john blund kommer förbi med ett baseboll trä o skickar mig in i Lala land...dagen har varit som en enda lång dimma..inte varit utomhus o inte ens vinklat upp persiennerna...yup that´s right I´m a zoombie...imorgon ska det skrivas..skrivas o skrivas lite till..tror bestämt jag ska våga mig ut oxå meteorologen förutspådde ju dåligt väder så det bör ju passa in med allmäntillståndet då..

Say your prayers little one
Dont forget, my son
To include everyone

Tuck you in, warm within
Keep you free from sin
Till the sandman he comes

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit light
Enter night
Take my hand
Off to never never land

Somethings wrong, shut the light
Heavy thoughts tonight
And they arent of snow white

Dreams of war, dreams of liars
Dreams of dragons fire
And of things that will bite

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit light
Enter night
Take my hand
Off to never never land

Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

Hush little baby, dont say a word
And never mind that noise you heard
Its just the beast under your bed,
In your closet, in your head

Exit light
Enter night
Grain of sand

Exit light
Enter night
Take my hand
Were off to never never land




Sov gott mina vänner!

Walk over...

Nu slänger jag officiellt in handduken..eller täcket rättare sagt...jag ger mig..det finns inte en sportkeps att jag kommer sova något inatt..detta borgar för en helfestlig lördag som Zombie...

Crap!!!!!

MAHJONG!!!!

En sak kan jag iaf säga att man blir sjuuuukligt bra på MAHJONG efter en red bull trip:P

Bääääääää.....

Bra tänkt där..

Nog för att jag brukar ha svårt att sova men att dra i sig tre red bull på raken ikväll var nog inte det mest genomtänkta jag gjort..de var ju iaf gratis:P...så då sitter man här med lite lätt hjärtklappning o allmän irritation..
Blev en after work på Kåren med Texas o nåt slags pastagratäng..de sa att det var det iaf men jag är ytterst tveksam...när slutade folk kunna laga mat egentligen..kryddor människor använd kryddor för faaaaan annars smakar maten absolut jävlarimej ingenting..verkar som kokkonsten försvinner mer o mer för varje generation o det mina vänner är synd o skam!! Det är inte svårt att laga mat..jag veeeeet jag är kock o ska hålla käft..men va fan det smakar så mycket bättre när man lagt ner lite kärlek i maten istället för att riva upp en plastförpackning o micra skiten ur maten i två minuter..
Det var bättre förr..jupp jag börjar bli gammal o cynisk...men förr kunde iaf folk laga mat!!

Jag är upptrippad som en jävla Duracell kanin på LSD o sömn det känns som en galax långt långt borta i fjärran...ge sig ut o springa en mil kanske? Nån som ska med?Kanske simma några varv i Nissan oxå när vi ändå är igång?Någon?
Mwäff...

Vissa gånger så tänker jag verkligen med röven...sätter mig i situationer som en rationell o halvt normal människa aldrig skulle hamna i...fuck!!

O varför är det inget bra på teve för...Mooorrrrr....

Nån som vill skeda...bara lite...!?


Kakor!

Ett hedersomnämnande till den trevliga, söta tjejen i 502 för kakorna, dem lyste upp vardagen;)
Men det heter faktsikt sirapskakor där jag kommer irån;)

//Puzz

p.s det går bra att kidnappa mig när som helst:P


A day off!!

Unnar mig själv en dag utan plugg..lite skidskytte o allmänt slöande tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av minsann!

Tycker minsann det är dax för lite festligheter nu men det får vänta tills nästa helg o anledningen stavas s-t-u-d-i-e-b-i-d-r-a-g...fnöh....
Snart dax för seriepremiär i Allsvenskan o vandringen mot ett nytt guld för Blåvitt, biljett till hemmapremiären är ordnad o det lär bli fullt ös! Ser redan fram emot en ny guldfest på Valand i höst..många fina minnen från senaste gången..

Nostalgi delyx 2.0...




Lots of löööööv!

Ännu en dag till ända...

Har snart sugit i mig en flaska rödtjut..alltid trevligt med middag o bjudsprit..tack för den Däckidee:)
Men det är ju bara den lilla detaljen att partydjävulen vaknar i mig..dammit..give me more boooooze:P
dagen bestod av plugg o plugg..det är väl såhär det ska vara att plugga att man faktiskt är helt slut när dagen börjar lida motr sitt slut..





Gillar skarpt att jag kommer o tjäna en hacka i sommar för det kommer leda till en ny gadd i trettio års present till mig själv för herrn:)
Det är ju bara ett halvår kvar så det är bara o börja planera:P
Verkar bestämt som våren är här nu oxå..med det sagt så ligger det förmodligen två decimeter snö ute när jag vaknar imon..är så trött på vinter o mörker nu..jag vill ha sooool o väääärme så man kan känna livsandarna återvända igen..

Off to bed!

Ciao!

Va!?

Ibland så slinker det ur liiiite ogenomtänkta uttryck från her Sävströms mun...idag var det ett kanske något feltajmat VA!? som var boven...fast lite kul var det:P

dagen har bestått av möten, plugg, möten o så mera möten...tacka fan för att man har såna glädjespridare med sig i ÖS..trodde jag skulle spräcka mjälten av allt garvande idag:D....ordet Bajs lockar fortfarande toill skratt fast man är "medelålders"...ja herrejävlar..

imorgon är det warp speed för att bli klara med visualiserings uppgiften och sen är det bara och fortsätta ut över avgrunden med det tillämpade arbetet...yeeeehaaa...

Landade ett MYCKET trevligt sommarjobb idag som har säkrat sommarfinanserna..o jag kan inte ens börja beskriva hur glad jag är över det..sen att man dessutom gör en god sak o en insats för stadsmissionen gör ju inte saken mindre värd:)

Nu dyker jag ner i soffan igen innan min rygg fastnar i ett slags konstant Quasimodo tillstånd..over and out!

Våga vägra melodifestival!!

Jag ser det som en personlig komplott mot mig att inga kanaler visar nåt endaste vettigt en lördagkväll för att tvinga mig o se på festivalsmörjan..men HA..det kan dem ju glömma jag sätter mig hellre i en kalldusch o skär mig lite i handlederna än att se på skiten..låtjävlarna får man ju ändå tvingas stå ut med i ett halvår framöver så fort man slår på radion o så den saaaaaatans Petra Mede...det måste vara ett brott mot nåt slags mänskliga rättigheter o ha henne som programledare när det sitter så många o tittar..



Herr Sävström lyckades med bragden att pricka in ett VG på senaste tentan..kanske börjar bli dax att tro lite grann på sig själv nu..eller...helgen ägnas åt att skriva på visualiseringsarbetet o så kommer det att rulla på nu i några veckor med inlämningsarbeten till höger o vänster..
ÖS möte på måndag oxå en heldags planerande..ska bli skönt o få allt på pränt o veta hur vi ska jobba framöver, blir mycke jobb men det känns fortfarande väldigt inspirerande att vara med o skapa en av Sveriges bästa Nollningar:)

Nåväl..det får väl bli patiens på datorn i några timmar nu för att gå o lägga sig känns klockan åtta en lördag..så jobbar ju inte rikrigt jag:P

Ciao!

Home..frickin´hell...

En lagom dryg bussresa senare så har jag landat i Halmstad igen..lagom bitter över att behöva sätta mig o plugga redan imon o missa herrmiddagen o lämna vänner o familj därhemma alldeles för tidigt i mitt tycke men men vad ska man göra..plikten framför allt...eller nåt..


två timmars väntan på bussen i ett kallt och blåsigt Norrköping kan vara något av det osexigaste som finns...



Så här bra form är man i efter att ha varit på 25års fest till klockan fem på morgonen..det krävs en enorm talang för att lyckas bli så här utslagen o lyckas trassla in sig i laddaren till telefonen o dessutom somna på telefonen..detta är inget för amatörer lämna det till oss proffs..sen att jag dessutom hade lovat den kära fotografen att väcka henne gjorde att svårighetsgraden steg ytterligare ett steg..


Well I´m off to bed folks!

Sluta på topp..

vore ju synd att påstå att vi gjorde igår...lite trist att den sista o kanske viktigaste föreläsningen blev en smula crappy..skönt att få lite feedback på hur man är som talare och om man har några underliga beteenden för sig när man står där o snackar men förutom lite pappersviftande så verkar jag ha klarat mig helt okej:)
Veckans föreläsningar har ändå gett blodad tand måste jag säga o nu när det är avklarat så kan det bara bli bättre i framtiden..man lär sig av sina misstag sa igelkotten o klev av rotborsten..

Ett stort tack till alla sponsorer jag haft här hemma..glömma kontokortet i halmstad var inte helt genomtänkt:P

O så bamsekramar till Linda för boendet..du är underbäst kära vän!Love ya!:)

Nu så blir det förmodligen inte nypan förns till sommaren igen:(
Det suger...

dax att packa ihop mina pryttlar o gitta söderut igen..till värmen!!??

Fridens liljor!

Tillbaka till utgångsläget...

Jupp thats right...

Mina axlar börjar återvända till sin ursprungsposition nånstans en halvmeter ovanför öronen...återfärden imorgon känns inte alls lockande nu...
om man bortser från natten så har jag för en gångs skull fått några nätters vettig sömn på lökis soffa...det är nåt magiskt med den där soffan;)
Men i natt började pluggångesten återvända o tankarna på alla måsten förstörde den goda nattsömnen...en sväng ut till mormor idag o lunch med mor sen ska den sista föreläsningen avklaras..vi har ju en uppåtgående trend så jag hoppas på det bästa..man får sig en liten tankeställare när man läser utvärderingarna på våra föreläsningar, alla grejer man missar o som man så här i efterhand kan tycka att varför i h-e tänkte vi inte på det...men vi är här för att träna på det så man får se det som konstruktiv kritik...fast det suger ändå litegrann  när man är så som person att man vill vara världsbäst redan från början:P

Tror bestämt jag ska ta o diska lite nu o dra mitt strå till stacken som tack för den eminenta boplatsen man har när man kommer hem:)

Huvvet känns fan helt tomt idag, den som stulit min hjärna lämna omedelbart tillbaka den..den har ändå inget värde för er o jag behöver den...typ...hittelön utlovas!

See ya when I see ya!

ohohoh...får reda på tenta resultatet idag...Jag..nervös!?....Ha..LÖJLIGT....!!!

home sweet home...

Det tog ungefär två sekunder efter att jag satt mig på bussen hem i lördags innan mina axlar sjönk med en halvmeter ungefär...så avslappnad har jag inte känt mig sen Sundsvall brann...bara jag o musik i öronen o ren avkoppling..en bussresa hem då o då gör underverk för en sargad studentsjäl...en föreläsning avklarad här hemma o två kvar den andra är i kväll o känns inspirerande..det är nog fan det här jag ska syssla med:)...när jag är klar om sisådär två o ett halvt år:P

även om pressen från skolarbetena som ligger framför oss känns av även här på hemmaplan så är det så hysteeeeriskt jävla skönt att få vara här hemma o träffa dem man bryr sig mest om..bara att få chilla på Lökis soffa o garva arslet av sig åt allt o inget är en sån fantatstisk befrielse från de fyra väggar man studsar mellan nere i strawtown..veckan har ägnats åt en sjuhelvetes 25års doja i lördags..(bildbevis på efterdyningarna till den kommer)..träffa päronen, yster o den Wirströmska klanen..bättre sällskap får man fan leta efter:)

Tebax till H-stad på fredag o pluggpluggplugg veckor framöver..o så lite Överstab ska jag ta o smyga in där oxå;)

Vad vore livet utan familj och vänner..not much I tell ya!! Love you all:)

Lite inläsning av manus till kvällens föreläsning nu kanske då...See ya!

Men, jag veeeeet inte!

Ungefär så känns det i skallen just nu...

Tankar..

-trött                                                                                                    -skräpmage
                                                        -tjock
                         -grinig                                                                                                              -ressugen

                                                                                  -student
                                                                                                                                  -crappy

                       -nervös
                                                                                                                                                                      -orolig

                                                                                            -framtid??
                                   -ekonomi
                                                                                                                                                  -ful
    -vilse
                                                           -snus
                                                                                                  -mat                                                         -känslor
                                                                                                                                       -kröka
                                  -hemma
                                                                                       -ideal
                                                                                                                                          -moral
                                                          -karaktär


Ett riktigt stort virrvarr av allt just nu..stunder av längtan långt bort..riktigt långt bort..tankarna följer nog med men ett annat perspektiv på saker skulle inte skada!!

                                                                                                      

Fridens Liljor!

Bulle!?

Har varit ett långt uppehåll här nu o jag tänker ge mig på en kortkort sammanfattning av vad som hänt sen sist...fylla, inget jobb, jul, nyår, Säk-chef, plugg, B-kurs, mer plugg, fylla, nyårslöfte:S, 25års fest, fylla, bag in box, tylebäck, pisshelvetesekonomi...that should sum it up:P

O nu då..tja..jag är fast i plugg oplanerings träsket mer eller minfre..går den alldeles utmärkta B-kursen i Idrottspsykologi nu o ska ut och hålla i egna föreläsningar nästa vecka..scaaaaaaaaaary...men det är fan bara o vänja sig det är ju nåt sånt jag tänkt ägna mig åt nån gång långt in i framtiden..känns som framtiden är lååångt bort just nu iaf...Fick ju den efterlängtade platsen i överstaben till nästa års nollning oxå o där har det rullat på med möten sen i december med mina MYCKET uppskattade styrelsekamrater..Bulle!?...Smält!....ja jävlar..det var en lång o seg men väldigt rolig helg till slut..
Längtar hem nu till päron, yster, lökis o alla ni andra därhemma de typ tre månaderna sen sist har varit lååånga..så lördagens hemresa är mycket uppskattad..
Vill att det här vinterhelvetet ska ta o ta slut nu..vill ha sol o värme så man får tillbaka energin igen o tar tag i det dära nyårslöftet igen det har legat i träda nu i en dryg månad vilket inte gjort underverk för kroppen direkt:P

Slank in på en föreläsning med Paolo Roberto igår..hade inga större förväntningar på det men jävlar va intressant han var o lyssna på..grymt rättfram o säger precis vad han tycker o tänker såna människor gillar jag!



I've been roaming around always lookin down at all I see.
Painted faces fill the places I can't reach.

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

And all you know and how you speak
Countless lovers undercover of the street
You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

Off in the night while you live it up I'm off to sleep
Waging wars to shake the poet and the beat
I hope it's gonna make you notice
I hope it's gonna make you notice
Someone like me
Someone like me
Someone like me
Somebody

Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody
Someone like you
Somebody
I've been roaming around always lookin down at all I see

Bäst på tv just nu är Raw på femman..bortsett från när Petra Mede är med då förstås..hur hon kan klassas som Sveriges roligaste kvinna är ett mysterium, Sveriges mest överskattade komiker däremot där har vi en mer passande titel till henne..sämst på tv just nu är definitivt Melodifestivalen..en av anledningarna är ju självklart ovanstående namn..men hela skiten är ju bara o skicka i Nissan med cement runt hela formatet!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ri0ax1HpRbM

Nåväl..lite mat på det här o så återvänder jag så småningom..

pözzzz!


RSS 2.0