On the road again...

That´s right folks I´m going home...o det är jävlarimig på tiden. Intet ont om Halmstad o vänerna där men jag saknar mitt folk hemma i Nypan. Självklart så passar ju Gbg:arna på att hälsa på i Halmstad denna helgen när jag är borta så det är bara att be till högre makter att min lägenhet finns kvar när jag återvänder nästa vecka. Ska bli löjligt skönt att komma hem o ladda om batterierna inför slutspurten på denna terminen har mest gått o varit trött på senaste tiden så ett brejk är välbehövligt för att sen köra ända in i kaklet!
Det är inte det bekvämaste sättet att färdas crosscountry med buss men det är på nåt sätt rogivande o med gratis internet o spotify så känns resan överkomlig, sen att man inte behöver åka längre än till Linköping för att bli hämtad där gör ju inte saken sämre direkt tack för det underbästaste Linda.
Helgen som gick blev mest en dimma, en dimma med trevligt sällskap men ändå en dimma. Old yeller pallar inte med tvådagars på samma sätt som sina yngre kollegor gör men skam den som ger sig.

Nu är det dax att luta sig tillbaka o njuta av Cornelis ljuva stämma. ses på andra sidan Valborg med förhoppningsvis två  Blåvita segrar i bagaget!

Peace!

Bullbesvikelse....



Gnagaren till höger är sådär lagom nöjd med 1-1 mot Häcken och Ängeln till vänster svär o spottar över 1-2 mot fucking jävla division 2 laget Åtvidaberg....
Så vinner dessutom HIV 71 sm guld i hockey det gör ju inte en enda människa glad..bortsett då från min vän Fredrik som lär hjula runt hela jävla Nävekvarn just nu...det lär man ju få höra om tills nästa istid...
Annars så är kvällen inga konstigheter vi dränker sorgerna med några koppar sprit och har avnjutit Oxfilé med bea o klyftpot..helt ok men kockjäveln kan bättre än så...

Nåväl gott folk in i dimman nu då!!


Med vinden i skägget...

Det har blivit dags att lägga denna vecka till handlingarna och göra nåt slags bokslut över den tycker jag bestämt.
Har varit en ovanligt produktiv vecka där stora delar av dagarna spenderats på biblioteket som sförvisso på soliga dagar förvandlats till nåt slags bastu.
Så vad har uppnåtts då:

-Första delen av designuppgiften inlämnad för granskning....check!
-Ett allvarligare försök till motion....check!
-Tvättat...check!
-Städat...check!
-Förbannat aprilvädret...check!
-Hög musik...check
-Snus under läppen...check!
-En kall NilsOscar God Lager som fuktar strupen...CHECK!
-Studiebidrag...check!
-Skrivit meny till sommarjobbet...check!
-Fått löneförhöjning på sommarjobbet...check!

Allt som allt en stabil vecka. Så nu tar jag, skägget och min gode vän NilsOscar helg och önskar alla wunderbara människor en trevlig sådan!




Skål!


En av 13.......


Blev som så där nyfiken på hur många som delade mitt namn i dagens Sverige..Av ca 9 miljoner så är det i dagsläget 13stycken som delar både för o efternamn (med samma stavning, enligt 118100) som mig...såå nu tänkte jag utlysa en tävling..den som kan maila bild till mig på samtliga Anders Sävström i Sverige med bekräftad identitet vinner tusen spänn( Maila i så fall allt till [email protected])...fånigt kanske men ändå lycka till gott folk...

Blev en mycket lyckad afton hos Fia med alkohol o fantastiskt trevligt sällskap..valde att avbryta kvällen innan utgång dock, studentbudget tillåter inte såna utsvävningar...det lär nog bli en eller två eller tre liter vatten innan utcheck i sängen....


Puss!

Nostalgisk...

För tre år sen give or take några dagar hit o dit så var jag överlycklig över mina 1.4 på högskoleprovet o såg framför mig hur min framtid som student skulle se ut...nu tre år senare med nåt slags bokslut framför sig så kan man väl säga att saker o ting inte ens varit i närheten av den bild jag målade upp för mig själv innan jag gav mig iväg på det här äventyret...missförstå mig inte nu, mycket av det jag upplevt här nere har varit helt fantastiskt men det är väl själva pluggbiten som lägger smolk i glädjebägaren, att jag inte tagit bättre vara på den här chansen o utnyttjat den som jag borde, men det är inte för sent att resa sig på nio och avsluta med en knock i elfte timmen..eller nåt..Nåväl att o läste mina blogginlägg från den tiden o hittade rätt mycke kul bilder på mig själv så nu kära publik får ni säga vilken av årsmodell av farbror Sävström som ni tycker ser bäst ut!?


Lika som bär.....?

Fridens liljor!

En afton i god(a) vän(ner)s lag!



Inget konstigt alls...Vi mumsar kycklingrulad med risotto och sauterad sparris och på So you think you can låta..Bästa Klara på besök som vanligt på en fredagskväll saknar dock den sista snigeln i afton. Vi tar ett glas vitt o chillar. Skål på er!

Fridens tulpaner!

Hard @ work...


Studier består till 99% av artikelsökningar tamejfan...kan oxå var det tråkigaste som finns när de enda artiklar man hittar är nåt slags studier av brasilianska sjuksköterskor...så nu har jag gnällt klart..går faktsikt framåt om än i maklig takt..lyckades ju dessutom införskaffa mig ett godkänt på senaste tentan, det första sen Sundsvall brann känns det som men hoppas på att det är ett tecken på att studieliket börjar vakna till liv igen!

Tiden springer iväg o snart är till allas glädje sommaren snart här, kan ju iofs bli en mulen sommar om vulkanerna på Island fortsätter kräkas ut sin förbannade aska. Har redan tagit sikte mot att vara (i stort sett) färdigstuderad efter nästa termin o kasta mig ut i arbetslivet igen, ska bli mycket spännande o se vart man hamnar efter att Halmstad är avklarat. en del av mig skriker efter att få vara hemma i Nypan igen men det känns som att jobbförhoppningarna förmodligen är Bättre i Götet den stad jag suktat länge efter att bo i. Det är ju trots allt där den bästa fotbollen finns..eller ehm ja kanske inte för tillfället men det vänder!!

Nåväl tillbaks till de brasilianska sjuksköterskorna nu då...Fridens liljor!

Sooooool....



Helgen avslutades vackert med fantastisk kvällsol på balkongen här på svenska rivieran:P
Söndagen var ju annars inte så jävla lyckad, bensmärtan gjorde sig påmind igen o blåvitt får bara oavgjort mot Brommaflickorna..inte OK..ännu en domare dessutom som verkar ha sympatier för motståndarlaget hjälper inte men sen försökte ju blåvitt slå världsrekord i felpass oxå så de får skylla sig själva, behövs mera hjärta o mera glöd för att vända denna trenden nu.
Back to school imon igen o påbörja designuppgiften, galet stor skillnad på arbetsmängden nu jämfört med psykologin men det kan ju vara ett plus då farbror har en hög andra grejer att ta tag i oxå...

Kan inte låta bli att känna mig lite åsidosatt av vissa vänner ibland, kanske är mitt eget fel oxå men det är trist när man själv försöker måna om att bjuda in folk när man har fest o dylikt men sen inte får nåt tillbaka. Blev en kväll med El clasico, dillchips o Fanta istället.

Puss!





Troll på Bolmens?



Balkongtrollet skickar en vårvarm hälsning från ett soligt Halmstad till alla sina vänner ute i cyberskogen...Skål!

Hoppas ni njuter lika mycket som jag av att våren äntligen verkar ha tagit ett fast grepp om vårt avlånga land...Hamnade på en föreläsning idag med en av världens ledande idrottspsykologer, helt galet intressant men dette gjorde ju naturligtvis att jag börjar vackla igen om vad det är jag egentligen vill göra, trodde ju jag hade bestämt för en lite annorlunda plan än den ursprungliga men nu vetefan alltså...decisions, decisions, decisions fan vad jobbigt det är att vara vuxen....

Nåväl det återstår att se vad som blir av mig just nu så tänker jag bara njuta av solen o trevligt sällskap i afton!


Puss!


Skadeglädje...

Njuter i fulla drag av Uniteds uttåg ur CL...äntligen lite rättvisa här i världen..hehehehe....


Annars så har dagen varit fylld av smärta..gav det här med motion ett nytt försök vilket endast resulterade i frustration o fruktansvärd smärta i benen...förbannad blir man o less på sig själv att man låter kroppen förfalla på detta sättet...

Nåväl ny dag imon.

Ciao...

Det är bara o lyfta på hatten...

Fotbollskvällen utvecklade sig ju inte alls som jag tänkt mig men man måste ju bara imponeras av trollgubben Messi, hatten av för honom o Barcelona hoppas de plockat hem hela skiten nu på Santiago Bernabeu på Reals bakgård det vore sååååå underbart!!
Blir ju en ganska tydlig kontrast när man sett allsvenskan innan oxå...Blåvitt borde ha vunnit men oflyt i avsluten, tobbe skadad o en domare som tydligen är släkt med djurgårdens tränare så går det inte som man vill..men säsongen är ung o en poäng är bättre än noll..där sparkade ju jag in en öppen dörr...Tackar Klara för fotbollsällskapet o funderar på att gå o lägga mig...

Pöss!

FUSSBALL!!!!




Två väldans viktiga matcher väntar ikväll för lagen i mitt hjärta...Blåvitt måste få en seger idag för att inte spoliera säsongen redan och på Nou camp möts världens två spelskickligaste lag i en fantastisk drabbning, tror tyvärr det blir grymt svårt för Gunners att fixa det efter Zlatans uppvisning på Emirates senast men hoppet är inte ute förns domaren blåser av. Alsvenskan har ju annars fått en något underlig start med helt fel Gbg lag i toppen o så ett Mjällby som jag tror överraskat alla utom möjligtvis sig själva men det är ännu tidigt på säsongen o alla så kallade experter som efter varje omgång lyckas utnämna ett nytt lag till säsongens mästare kan ju ta o lugna ner sig säsongen kommer inte börja på allvar förns efter VM-uppehållet tror jag.

Forza Blåvitt!!

http://www.youtube.com/watch?v=gatFN7ntpgM


Oh so frustrating...

Sova går ju sådär....

Slaggat på soffan den senaste veckan o inte på grund av nån förbannad flickvän utan på grund av förbannad sömnlöshet o då blir soffan min tillflyktsort, min zen-zon..funkar ju sådär med sömnen ändå iofs sen så gör ett irriterat magsår inte saken lättare för närvarande heller.

Kom i mitt sömnlösa tillstånd att tänka på de människor som passerar genom mitt liv, dem som man hade velat haft kvar längre o de man önskar att man inte träffat alls..ingen nämnd ingen glömd..vänner o familj som man är så överlycklig att ha o kunna luta sig mot när livet känns som en uppförsbacke. Har fått höra den senaste tiden att jag tydligen är en sån person som andra ser upp till på ett eller annat sätt o som dem känner att de kan lita på o sånt är fantastiskt skönt att höra, speciellt när man går igenom perioder då man känner sig som raka motsatsen. Man ser väl kanske inte sig själv på samma sätt som utomstående gör så det är skönt att kunna få den bekräftelsen. Tror jag behöver stanna upp ibland o lyssna mer på vad andra säger om mig o sluta lyssna på den lilla rösten som säger att jag inte klarar saker o inte duger till vissa saker...

Ska gömma mig bakom skägget ett tag till men sen så ska jag se till att få skutan på rätt köl igen...

Hoppas ni sover gott därute i stugorna alla som jag älskar o bryr mig om♥

Kapten Haddock is signing off..anfäkta o anamma!

Ukrainsk skäggbjörn!




Skägget fyller fyra månader o tyckte det skulle firas med det första blogginlägget sen Sundsvall brann..


Har haft en tung höst o inte så vidare värst skitbra start på det nya året heller..skolan går framåt men inte i nån raketfart direkt, tanken var ju att jag skulle ha plockat ut en sån där kandidatexamen nu i vår men se det blev det inget av med, ska försöka rycka rycka upp mig o vara klar tills det nya året sparkar igång men vi får se hur det går behöver hitta tillbaka till inspirationen först.
Missade ännu en tillställning i Götet igår på grund av sjukdom..dem måste väl tro att jag inte vill umgås med dem längre men tro mig vänner så är definitivt inte fallet det har helt enkelt gått åt helvete på ett eller annat sätt de senaste gångerna jag har planerat att besöka er så jag hoppas ni har överseende med farbror Bröö.
Hoppas på att kunna åka hem snart till Nypan oxå för att de träffa de allra närmsta o käraste behöver ett break från Halmstad som trots mina snart tre år här nere aldrig riktigt blivit "hemma" på nåt vis, känns som jag hela tiden fortsätter söka efter något som jag inte riktigt vet vad det är..vilket självklart är både en och två smulor irriterande..menmen förr eller senare så kommer väl även jag att hitta rätt i tillvaron.
Blir ännu en sommar på fantastiska Hökö som kock vilket ska bli väääldigt skönt, det är lite terapi att befinna sig mitt ute i ingenstans o kunna avskärma sig lite från den alltför tevefyllda vardagen. Kanske till och med skulle kunna komma nånvart med pluggandet då...

Peace!


RSS 2.0