Elddopet är avklarat...färden mot Norpan inledd...Lökis bidrog med en 8 sextio procentig rom o cola...på nästintill tom mage...blir fint det här:)

0_1.jpg
Elddopet är avklarat...färden mot Norpan inledd...Lökis bidrog med en 8 sextio procentig rom o cola...på nästintill tom mage...blir fint det här:)

Å va faaan...

...ska jag ha på mig imorgon då??????????

Måste ju packa nu.....murmeldjur o sillgrisslor....anfäkta o anamma....Hjäääääälp Lökis Hjäääääälp..............

Högskoleprovs zombie.....

0_1.jpg
Högskoleprovs zombie.....

Varför...

...i Helvete fungerar aldrig studera.nu när jag ska in där för...Huh????

Skulle kunna ha haft en bra mycket bättre uppladdning än det här inför provet men vad gör man...får försöka använda grinigheten o irritationen till något positivt o skriva ett sjuhelvetes prov imorgon..brukar ju trots allt göra mina bästa matcher i fotboll när jag är på det humöret så helt negativt är det kanske inte...eller!? Den som lever får se!

Efter genomgång med Masken igår skingrades några av farhågorna iaf men tvivlen runt mattedelen o statistiken kvarstår...ska inte stressa upp mig..men ärligt hur jävla lätt är det att inte göra det när man inte suttit i skolbänken på nio år!?!?

Blev en snabbsväng till Sthlm på sen eftermiddagen en öl på T.G.I o sen runt en liten sväng i affärer..fortfarande ingen keps dock:(

Blev av med Monchichi frisyren igår oxå, gött med frisörskor som kan ställa upp med kort varsel:) Lite skäggtrimm oxå så nu ser jag ut som en människa igen...typ....Norpan imorgon ska bli stenkul lär väl däcka vid åttatiden dock efter prövningarna under dagen:P

Vet att jag borde sova nu o ha en fräsch hjärna imorgon bitti men vad gör man när en kvarts miljard tankar far genom skallen på en i ljusfart!?...Morfin...kanske....eller...?

Nåväl håll en tumme för mig vänner för det här kan gå hur som helst........

En sista "finputs" inför elddopet... Fan så sur jag är...All god känsla försvann, borde inte haka upp mig på det men hur svårt kan det vara!?

0_0.jpg
En sista "finputs" inför elddopet... Fan så sur jag är...All god känsla försvann, borde inte haka upp mig på det men hur svårt kan det vara!?

Ännu en helg....o ännu en måndag....

Lyckades till sist, efter viss övertalning, släpa mitt Barba arsle in till sängen igår så det blev åtminstone en natt där  den här helgen i stället för på soffan.. Illamåendet ville inte riktigt släppa taget om mig igår det höll i sig ända frampå små timmarna på måndag morgon vilket då även resulterade i en sjuhelvetes knackig sömn...men 06.00 så var jag på plats o "stämplade in" med ett tigersprång...Har gått o funderat på varför jag känt mig så stel i kroppen idag, lite grann som träningsvärk..kom ju på det till sist...jävla PUCKO du var ju ute o golfade för första gången i år igår..underligt att jag är stel då..go figure:P

Var väldans skönt men bakfyllan tog bort udden av spelet en smula men håller detta gudomliga väder i sig ska jag banne mig bosätta mig därute!!! Har ju äntligen blivit medlem nu så jag får spela överallt med mitt gröna kort..ska bli sjukt kul att få spela en riktig lång 18 håls bana..kommer väl att krävas en tre, fyra..hundra slag att ta mig runt men det är det värt:)

Fick en sån underbar kak rast från jobbet idag, de är MYCKET uppskattade ska du veta skulle banne mig kunna livnära mig på de bakverken:)

Annars då?..Jo idag går ansökan iväg o veckan sla i övrigt ägnas åt allehanda förbererdelser inför Högskoleprovet..ser fram emot det med skräckblandad förtjusning:P Sen på lördag blir det Norpan, oxå mycket, mycket trevligt:)

Nähä..ut i solen en sväng...kanske..eller sova bort sviterna av helgen...hmmm..tough call...den som lever får se!

Dancing in the dark....

I come on in the morning...I go to bed feeling the same way...I ain´t nothing but tired..man I´m just tired and bored with myself....

04.30....typ...

Hemma igen....
Blev en hel lyckad kväll hos päronen, blev festens höjdpunkt efter några timmar..gillar det, hade en bra kväll o skulle nöjt mig med det..men ut skulle jag... fan så onödigt...saknade min lökis...saker o ting är inte detsamma utan dig..vad faaan är klockan nu egentligen..borde sovit för länge sen men känns som jag kan gå en mil...
Söndag nu...24 timmar till...typ..o sen är det jobb igen...snart Sthlm, Uppsala, London ...längtar..vill bara bort....
Du är bäst Lökis...Glöm aldrig det!!!!!

Puss på alla!!!!!!

Mat...

Housewarming eller dylikt hos päronen ikväll och yours truly står för "catering" biten..
Har stått i några timmar nu o hackat o rört o skalat o kokat o jävlar va kul jag har:)
Det är en dag utan skär o brännsår en dag där jag själv fått välja ut råvarorna o satt ihop en meny av lite smårätter i buffé stuk, står med ett leende på läpparna o underbart hög musik i bakgrunden o insuper alla dofter o smaker som kommer till mig..jävlar vad mat är PORRIGT såna här dagar det ger mig så jävla mycket endorfiner när saker smakar som de ska, är kanske blaha o oförståeligt för nån som inte håller på så mycket med mat men detta är faaan som värsta lyckoruset för mig:)
Tänkte därför att ni ska få del av det jag bjuder på ikväll, det blir som en liten matresa runt lite olika världsdelar så nu åker vi!

Sverige:
Västerbottenpaj toppad med creme fraiche, löjrom och finhackad rödlök

Italien:
Fylld prosciutto med getostkräm smaksatt med basilika samt melon

Frankrike:
Smördegshus med citron och gräslöksgrädde

Grekland:
Kycklingsouvlaki med tzatziki

Spanien:
Minibruschetta med tomat och vitlöksröra

Japan:
Lax sushi med wasabi och soja

Karibien:
Cajunkryddade jätteräkor

That´s it.....
Nu ska jag ut i vårsolen en stund med Mango o Heinze sen blir det mer inspirerande matlagning!

Puss i ljumsken!!


Frisyr!!??

Vad tycker NI egentligen!? Jag velar som fan om jag ska ta fram trimmern igen o snagga av mig håret eller om jag ska härda ut o skaffa mig en frisyr..
Så jag tar gärna emot kommentarer, synpunkter och förslag på ämnet!!:)

Ha det gott mina vänner!
Puss o kram

Borta med vinden....

Vilken jävla skräpdag...eller?
Hela förmiddagen var ett enda långt kaos i huvud o kök med földen att jag för första gången sen kockdagis faktiskt fick slänga mat...det ska inte behöva hända men det är något visst med de dagar då jag serverar rotmos..hmmm rotmosets förbannelse..låter som något Hitchcock skrivit:P..i alla fall så smakade i mitt tycke inget som det skulle o allt kändes som det gick emot mig o självklart så väller det in folk från när o fjärran o jag bara står där o väntar på att bryta ihop i en hysterisk gråtattack efter alla gäster som kommer att gnälla o skälla på mig och så....ingenting!?...inte ett gnäll...folket tyckte om det och jag förstår ingenting!!??

Fick ett litet brejk på förmiddagen  o hämtade lite pluggpapper hos lökis som ska fyllas i..det är så jävulskt skönt att få de pauserna..få komma bort en stund få gnälla av sig lite o bara snacka lite o sen ta sig an dagens bestyr igen..o att få en kaka då o då stör ju inte direkt heller;) Så keep ´em coming lökis! Både kakor o raster:)

Efter lunchen blev det en liten snabbsväng med blå faran till Häger o sen tillbax o städa..fick pysa rätt tidigt o for hem o svidade om till promenad kläder..blev en av årets kallaste o blåsigaste milar men ack så skööööönt! Lasaretts backen uppför i motvind är dock lagomt dryyyyyygt..

Det är väldigt skönt att man när allt känns som mest pest på jobb eller vart man nu är har en sån underbar människa i sitt liv som man kan få spy ur sig allt till o som lyckas ( vet faaan inte hur) vända på saker o hitta det där positiva som kan ge en orken att fortsätta..Återigen TACK FÖR ATT DU FINNS o tack för att du stöttar o peppar mig jag hoppas att jag bidrar med något åt ditt håll oxå..o jag finns ALLTID här för dig!

Nu blir det att ge sig på studier inför högskoleprovet! Känn på den..jag ska PLUGGA!!!

Pözz

FRUSTRATION!!!!!!!!!

Efter tre misslyckade ifyllningsförsök sittr jag nu här med ett formulär kvar till pluggansökningarna, ett dåligt omen kanske?? Skulle inte tro det va!! Bara jag som är så spepe borta i huvet..guldfisken har checkat ut o hjärnan har bara mobilsvaret på!
Så tänkte jag ju gå in på hemsidan o kolla om det är något speciellt jag glömt till just min utbildning, vad händer då, jo jag hittar inte ens utbildningsjäveln..spårlöst borta eller jag som är förvirrad!? Söker mig iaf i min desperation vidare mot studera.nu och självklart funkar inte den sidjäveln....VARFÖR ÄR ALLT EMOT MIG!!!!

Måste få ordning på det här nu har lovat (iofs mest bara mig själv men ändå) att jag ska ha skickat in det innan veckan är slut o det innebär att jag måste om jag fattat det rätt, vilket inte är troligt, skriva ett personligt brev och fippla med massa andra papper..de visste jag ju iofs om från början men nu är det storm i guldfiskskålen så då räknas dem in oxå:P..

Vet inte var mitt huvud befinner sig just nu men det funkar inte som det ska iaf...hade ju för faen svårt att förstå mig på ironi igår..Hallå, JAG svårt att förstå ironi..jag ÄR ju för fan ironi....
Ingen TV heller men det kanske är lika bra att vila de få hjärnceller som fortfarande är vid liv så det kanske inte gör någon skada men det vore ju tiptop om något slags hyresvärd kunde ringa tillbaka eller svara på ett mail eller så..men bor man i huset som digital-TV glömde så ska man väl inte räkna med alltför mycket:P

Var iaf grymt skönt att komma hem till en nystädad lägenhet, blev duktigt bortluurad o överraskad där..jättetackokram lökis ..o jag svär dyrt o heligt att köpa ny dammsugare:P

Tänkte ta det allmänt lugnt idag men nu måste jag ut o rensa skallen innan den exploderar!

Bring back that loving feeling......

You´ve lost that loving feeling....


Éfter krogen----

Schysst fransk accent på inledningen....Sitter nu här o drömmer mig bort till en annan värld....
Det suger när alla ens vänner viker sig o går hem tidigt...inget ont om Rolle o alla goa människor på krogen men hallå....är det så jävla svårt o jobbigt o hänga med en kompis ut...är det så???

Sluta gnälla nu gubben, du lovade dig själv att göra det så det är bara att göra....får bli världens längsta promenad imorgon med en nyladdad mp3....ska det behöva vara så här svårt?????
Jag vet..ni kan inte svara på det här...men ändå...nånting kan ni väl ge mig iaf....

03.03....

För i helvete....


Såååå...

Fredag kväll alltså...
Kalas avklarat, samkväm avklarat, film med Tall o mango avklarat....
Idioter på O´learys avklarat...
Nog för att Broman blir högljudd men den jävla idioten som skulle ge honom på truten för att han stöttar sitt lag borde bannlysas från sportbarer, kräk!

Jag hoppas så hårt att det blir något av morgondagen, att det inte blir en av dessa mängdfyllor som slutar på samma vedervärdigt tråkiga sätt som vanligt!!!! Ska verkligen försöka att hålla mig på fem öls Anders nivå imorgon, det är den trevliga, charmiga, goa Anders sidan som inte blir dräggfull o bestämmer sig för att beställa en drink till..han ska stanna hemma imorgon bara den trevliga varianten som får följa med ut!!! Förmodligen väldans uppskattat bland vänner o bekanta oxå!!

På den här platsen har det den senaste kvarten stått en massa olika rader men inga av dem har känts helt rätt..det går helt enkelt inte att sätta ord på det just nu hur gärna jag än vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej nu ger jag faaaan upp...inge kul just nu...

I guess now it´s time for me to give up..I think it´s time..

Heeeeeeeeelg!!!!!!!

Efter en arbetsvecka som aldrig ville ta slut o ork som tröt så är det nu äntligen helg...
Precis kommit ur vad som kan ha varit världens längsta dusch o nu efter en allmän genouppfräschning av kroppen så skulle jag väl egentligen kunna gå o lägga mig o sova gott ända till måndag..but hey where´s the fun in that!!!!
I afton blir det födelsedagskalas hos kuselin o sen vidare en sväng till O´learys för samkväm med vänner..blir dock en tidig kväll o laddning inför en förhoppningsvis skoj lördag..tvättstuga imorgon oxå...gaaaah...hatar att glömma sånt:P

Mindre roligt är oxå att ena framrutan på bilen blivit sepe...den går som liksom inte att rulla upp ibland..är väl okej så länge det inte är 25 minus grader, snöstorm eller spöregn men vädret i det här landet är ju inte direkt soklart:P
får slita o dra o svära mig blå men till slut så fick jag upp det, nu ska jag bara komma ihåg att inte veva ner det helt igen...mmm just det jag Anders"guldfisken" Sävström ska komma ihåg något...LYCKA TILL!!

Vem är det förresten som har bestämt att det ska gå så himla fort när man rakar av håret o sen ta sjuuuukt lång tid när det ska växa ut igen!? Va, vem?? vill ta ett snack med den människan för nu vill jag ju ha något slags frisyr igen, inte behöva gå med keps i tre månader bara för att jag ser ut som plupp i skallen:P

Nåväl..in i dimman kamrater!!


Nu är jag såååå trött...

Klappar snart ihop tror jag..är riktigt degig i huvet nu, har varit en lång dag med mycket att pyssla med, blev ju inget sportande förut..eller jo iofs så blev det ju bowling..jag vann så klart:P..Jeppa du har inte en chans mot mig!
Blev lite käk på rhodos sen, souvlaki o tzatsiki, helt okej käk o kul att sitta o snacka med Jeppa..är imponerad av karln han har blivit en såndär riktig vuxen..något jag borde prova på?..eller nääää inte än!!
Hoppas du får jobbet gubben tror det skulle passa dig fint!

Ska krypa ner i fosterställning o kila fast mig i badkaret nu o få bort resterna av dagens lukter..känner en viss antydan till bowlingsko nu oxå blandat med de tidigare nämnda dofterna:P..så får det bli en skööööön dusch o sen krypa till sängs o sen upp o hoppa vid femsnåret igen...Whoppeeeee...

Sov gott alla!


Om limpan oxå är slut vad får man äta då......?


Huvudvärk...

Min chef ger mig den..huvudvärken alltså..serverad på ett silverfat..Tänker inte ens börja förklara alla dumheter han hittar på för då kommer bilköAnders fram igen...

Nu bär det iväg o sporta nånstans ska bli intressant att se var vi hamnar...

Dagens lukt är currypannkakslasagne...klura ut hur den luktar ni...

En dag som vilken som helst...

Jag älskar vårsolen..dra på sig glajorna, veva ner rutan, cruisingmusik o så bara åka o känna det vår varma vind draget..det är tamejfan kärlek det!

Blev minsann en löptur igår oxå, piskade mig själv oppeby o tillbaka..eller piskade o piskade jag har så mycket spring i benen just nu att jag börjar misstänka att jag är lite lätt hästmuterad...
Fick goda nyheter från högskoleverket idag så nu ska papprena vara iväg innan veckans slut...gåshud...

Kanske inte verkar så märkvärdigt att börja plugga men alla ni som känner mig väl vet att det här är ett enormt stort steg för mig, har ju sen jag gick ut gymnasiet..för snart nio år sedan..hävdat att jag minsann aldrig kan sätta mig i skolbänken igen att jag tappat mitt läshuvud o yaddayaddayadda...Men nu känns det så rätt och som att det är det här jag gått o väntat på att få göra i några år utan att riktigt veta om det själv..o så ett stort tack till er som tror på mig och pushar mig till att tro att jag klarar det här..speciellt ni två, ni vet vilka ni är, lökis o ¨masken det är grymt sköntmed smarta vänner som får en att tro på sig själv o på sin förmåga..Ni är värda all min respekt o beundran!

Hade tänkt mig en rejäl sväng på gymet idag men med det här vädret så känns det bättre med lite utomhustid så det får bli en rejäl bensträckar promenad istället!

Dagens ord är arne..kanske mer ett namn än ett ord men iaf..


Fjärren återfunnen....

Det är ju såklart toppen att jag hittat fjärrkontrollen igen...problemet nu är ju bara att själva tv:n inte funkar...nog för att jag bara har tre kanaler men ändå!! De försvann vid lunch i söndags så om någon har sett dem kan ni gärna höra av er jag finns på 0155-TVNARKOMAN...

Behöver dock inte vara helt negativt med tv bortfall, har blivit fem dagar i rad på gymet med kulmen när jag sprang en mil igår:P Så jävla skönt men lite mört i benen idag så jag nöjer mig med en liten prommis i aftonens underbara väder..våren är här och jag älskar det, åker redan runt med rutorna nedvevade på blå faran:)

Tog enliten nostalgi tripp ned till restaurangskolan idag..jeez..det var inte igår man var där o man inser att det var ett tag sen man gick ut när man knappt finns med i data systemen.."hmm..jag kan inte hitta dig här i datorn..får kanske gå ner o leta i arkivet"...ARKIVET...herregud det är jag o X-files som ligger därnere...till slut dök jag iaf upp idatorn o betygen blev utskrivna, nu ska det bara styras upp med mina meriter, som faktiskt blivit en del genom åren, o så måste jag få betygen påskrivna anmälan fyllas i..men sen är jag good to go:) får se om de vill ta emot mig oxå!!??

Rullade ca 500 köttebullar till lunchen idag..kul jobb..NOOOOOT..men det är ju jag som skriver menyn så det är ju bara o skylla sig själv:P Men de var populära iaf o det värmer, sålde bra med lunch idag o många uppskattande röster från gästerna:)

Borde väl med hänsyn till mage o annat skräp inte krypa på alkoholen i helgen men det verkar bli svårt att hålla sig borta.....okej det är väl inte såååå jävla svårt men jag känner för att gå ut sådeså....dessutom är det ju St Patty`s på lördag o jag liksom alla whiskey älskare världen över borde ju få en helgdag när självaste skyddshelgonet till den ädla dryck ska firas..eller??;)

Ni vet väl varför Gud skapade Whiskeyn...så att inte irländarna skulle ta över världen..Hahahahahahaaarkel....ett lika dåligt som gammalt skämt:P

Nåväl imorgon e en annan dag! Puss å kram på er alla!

Oro...

Det sliter o drar i mig en känsla av obehag sprider sig i hela kroppen...
Är det något jag gjort, sagt, har det hänt nåt jag inte känner till....vill inte lägga mig i om det inte är något jag har med att göra o allt handlar ju faktiskt inte om mig men den finns där ändå..oron...shit vilken dramaking...queen....whatever...jag är...
Problemet ligger hos den lilla gubben i mig det är han som styr över de här känslorna o som hugger i min magsäck med sin rostiga sabel.....
Jag vill så väl men förvandlas (åtminstone som jag känner det) till ett klängigt monster som jag kan förstå att folk tröttnar på....

Har inte hört något mer från grabbarna på hela veckan efter födelsedags "incidenten"...blev jävligt besviken o det kanske är som Robin en gång sa att jag är långsint..men fan det svider när ens äldsta vän glömmer en på det här sättet o det känns inte som jag hela tiden ska behöva ta första steget mot försoning...eller?????????

Ansökningspapprena dök upp igår oxå...hmmmm...det känns så sjuuuuuuuukt far out att jag..lilla (nåväl) jag...ska ta det störat klivet i mitt liv o faktiskt anta den här utmaningen..jag vet jag måste komma in nånstans först..men ändå..jag måste sätta fart med allehanda meritförteckningar, betygskopiering, högskoleprov o annat pyssel som ska styras upp innan den 14 april...jeeeeeez...men grundkänslan i det här är positiv, spännande, pirrig, nyfiken, vetgirig....FUCK YES..det känns iaf bra!!!!

Efter det lilla sammanbrottet i veckan på Lökis soffa så finns det fortfarande en hel del där uppe som måste få komma ut..som ska få komma ut..men kontentan har varit en betydligt nyttigare vecka än på bra mycket länge, inga chips o hör o häpna en hel hög med träning..är lite mör i låren idag o det känns rätt så gött faktiskt..

En dág som började med ett fint god morgon meddelande om att jag klarar precis allt som jag tar mig för o som har förflutit så sakteliga med studieplaner o allmänt lugnt tagande avslutas med en självömkan o oro...TA DIG FÖR FAN I KRAGEN ANDERS...annars går du under, sluta larva dig nu Barba o ta inte dig själv på så jävla stort allvar....BAAAAAAAAH...ny dag i morgon o nya tankar!!!

Kryper in till mina fantasifoster i skrubben o slår ihjäl några timmar med vad som förhoppningsvis är sömn...Gonatt alla, tycker om er även om jag är en pain in the ass vissa dar:)

Datorer...Ha löjligt...

Okej jag erkänner...ibland så är jag världens trögaste när det kommer till datorer men tänk då på att när jag gick i skolan fick vi fortfarande lära oss att skriva på maskin i...så med den bakgrunden kan ni ju tänka er hur lätt jag har det...Nu är katalog o blankett iaf beställda o jag behöver inte vara alltför sur över det längre:P
Oh my god, oh my god, oh my god.....jag ska verkligen plugga..herrejistanes...o snart är det högskoleprov oxå...GULP!!...dax att få den där guldfisken till hjärna att lära sig lite nya simsätt tror jag bestämt....:)

Fjärrkontroll på rymmen....

Dag 3 av sjukfrånvaron...av någon mystisk anledning gav sig min fjärr till tv:n ut på äventyr igår, kan även ha blivit kidnappad eller rymt tillsammans med en lunga o även fast jag är fast i tre kanals helvetet är det irriterande som satan att behöva resa på sig..bekväm, jag...näääärå....Blev iofs mycket tack vare detta faktum en hel del läst i boken om Bono idag(du får snart tillbaka den lökis;))en sjuuuuukt fascinerande människa som hur stor han än blivit aldrig glömt sina rötter o som oxå uttnyttjar sitt kändisskap o status till något gott!

Boken inspirerade oxå till vad jag tror blir min nästa tatuering en rad från bibeln som jag tror att jag ska översätta till latin eller hebreiska o sätta mellan axlarna, vad det är för rad får ni veta när jag bestämt mig helt för att det blir den..

Är annars så överjävligt seg o trött i kroppen att jag skulle kunna sova en vecka o ger sig inte de här jävla magsmärtorna med sig snart så får det bli en sväng till farbraor doktorn igen så får han amputera hela magen!
Skämt åsido så ska jag iaf inte vara lika envis som förra gången för vi vet ju hur det gick o dit vill jag inte tillbaka till...är i övrigt sur som satan på att jag inte kommer in på sajten för att beställa ansökningspapper till höstens plugg..fick blodad tand idag! Jag ska göra något bra av det här, jag ska, jag ska, jag ska, jag ska!!

Nu ska jag bege mig av till mitt hemliga kabeltvtillhåll o njuta av obegränsat med blandad bra o dålig tv det sägs även att det finns fjärrkontroller där..Wohooo:)

Kabeltv here I come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frustration...

Det bara kryper i kroppen på mig, vill så mycket men det blir så lite!
Tack för igår vännen o för att du inte ger upp, du vet bättre än någon i min omgivning hur det känns o det är skönt att du lyssnar, näsknäpper, analyserar o sparkar mig i röven när det som bäst behövs. Finns så mycket därinnen som behöver komma ut o gårdagen var iaf en början.

Hade en kul fredag hos Peter o lillen, mycket garv o skönt grabbigt snack, sen var det några vändor sprit taxi med två underbara damer, människor som får en att skratta o le inombords så man kan spricka:)
Lördagen blev sen en smula konstig, hamnade på O`learys i min ensamhet på eftermiddagen, (dumfan som jag är följer jag ju inte med på kryssning:P) blen några timmars fotboll o hockey o en o annan öl...go figure...Hem till Henke en snabbsväng o sen hem o byta om lyssna på lite Lundell o knäcka en öl..eller två..till, sen iväg till Franssons för en... ja vad ska man kalla det.."intressant" kväll..var gött att sitta o snacka med boysen iaf o få klarhet i lite saker! Det bar iväg till fika sen o efter visst tjat från herr Sävström till slut oxå O`learys...BIG MISTAKE...så sugande jävla tråkigt, blev en stund vid black jack bordet o några hundralappar fattigare...promenad hem genom ett grått o öde Nyköping lite mer Lundell o begrundande o lökis saknande sen några timmars sömn innan verkligheten av söndag hann ikapp mig...blev söndag middag med päronen o mjältspräckande mess från kryssare som det sedan oxå blev hämt av vid bussen, dagen avrundades med mag o huvudplågor samt en gnagande oro över något som inte är men när jag mår så här ändå för för mig att det är!? Knepigt va..you bet..då skulle ni ta en tur i den sävströmska kolan just nu där kan vi snacka labyrint:P

Avslutar med ett litet "note to self"..Gå ALDRIG på en sån där jävla diet igen, det kommer bara tillbax o biter dig i röven så du har bitmärken i evigheters framöver!

Slut på chipsandet nu iaf, tack för den Darth:)


Lycklig man...

Jag blir än en annan än den jag annars är, bara du kan få mig att känna så här. Jag är en lycklig man när jag är med díg:)

Självhat...

Varför ska det vara o bli så här...kan du inte bara förstå....

RSS 2.0