En låååååååång promenad....

Knatade ut från krogen cirkus en timme före stängning ikväll...kände att det var bara inte en sån kväll..efter ett sedvanligt stopp på de gyllene arken så spenderade jag fyrtio andfådda minuter med att försöka komma ikapp skuggan av min mage som av "någon"anledning hela tiden låg en halvmeter före...
Saker jag gillar sådär just nu är att:
1. I stort sett inget av mina par jeans går att knäppa längre

2. INGEN av mina skjortor går att knäppa längre

3. Min skinnjacka går inte att stänga längre

Saker som har en väääääldigt stor inverkan på detta:

1. McDonalds....

2. Pizzerior med hemkörning

3. Alla andra förbannade jävla helvetes ställen som serverar den satans skräpmaten jag inte kan motstå...

Jag lovar er och mest av allt mig själv att varje måndag då börjar jag om, då är det no more skräpmat, no more chips o no more skräp/skit som får mig att vakna med en sjuhelvetes magvärk dag efter dag.. men jag ljuger för er..jag ljuger för mig själv..för det går inte mer än en, två ,tre dagar...i bästa fall men det kan lika gärna vara en, två, tre timmar så är jag där igen o det är alltid "bara en gång till"..Jag lyckades ju faktiskt utan ett enda snedsteg hålla mig borta från skiten i 8-9 månader men när jag väl började igen så har det varit en enda lång promenad i skuggan av Mc skyltar o dylikt..Den senaste veckan har det blivit pinsamt/smärtsamt hur långt det gått när jag inte ens kan springa två kilometer utan att känna det som att döden flåsar mig i nacken o värken i benen av allt dökött jag släpar på får mig att vilja ge upp o bara sätta mig nånstans o grina..trots detta lyckades jag ändå ta mig ut ett par gånger den här veckan o springa o jag tog mig till gymmet en dag,mest på grund av skuldkänslor mot mina klasskamrater men ändå, men sen har ju det "vägts" upp av att jag nu de sista dagarna på veckan varit tillbaka i mina gamla hjulspår.Jag har ingen att skylla på förutom mig själv o jag lurar mig själv ner i en alltför tidig grav om jag fortsätter med det, jag vet att det finns dem som är bra mycket mer utsatta än jag är men den viktökningen som varit på sistone är inget skämt. Jag måste vända på det här men jag vet fan inte hur, jag behöver er hjälp o ert stöd för att klara det så stötta mig, gnäll på mig, tjata på mig, lyssna på mig, låt mig inte få ta den enkla vägen, finns där för mig o se till att jag inte tar de jävla skit alternativen som alltid finns, jag är så jävla trött på att se ut så här o känna mig så här,

Var med om en sjukt konstig grej ikväll oxå, en kille på festen vi var på blev spritförgiftad så jag o två-tre killar till såg till att hålla honom vid liv tills ambulans o polis kom..hade vi inte varit där hade han med största sannolikhet kvävts av sina egna spyor. Satt o höll i hans huvud i en halvtimme o försökte få kontakt med honom, när polisen sen kom o drog iväg med honom o man kunde resa sig från leran så var händerna täckta med kräks o dreggel o det var en så hemskt konstig känsla i roppen, man får nåt slags adrenalin pump av det som inte går att beskriva. Skulle aldrig försöka få mig själv att framstå som nån slags hjälte jag hoppas bara att nån hade gjort samma sak för mig om det varit jag som legat där.

Sängen nu tror jag o en låååång seg söndag väntar innan nästa delkurs drar igång igen på måndag. Då är det jag som är med från början...

Älskar er.

En ensamseglares måltid på väg hemåt... Tafatt jag... Ha löj

DSC00013.JPG
En ensamseglares måltid på väg hemåt... Tafatt jag... Ha löjligt...

Ja men då...

...var det en sån här lördag igen då:)
Efter en liiiten sov morgon så bar det av till systemet och affären för att införskaffa dryck o lite käk till fotbollen i eftermiddag.
Har tagit det riktigt lugnt idag, lunchat själv o lusläst Sportbladet, tippat lite o bara försökt att slappna av. Har gått riktigt hyfsat faktiskt:)
Blir en liten power nap nu på e.m sen iväg till Christian för fotboll o så ska jag slänga ihop lite käk till oss sen blir det fördoja där ikväll o rimligtvis utgång. Ska bli skoj o vi får se vad det dyker upp för kul människor!?:)

Gick ju tyvärr inte riktigt som jag hade hoppats med lägenheten så jag får snällt vänta fram till nyår men sen är den iaf min så jag ska inte gräva ner mig alltför mycket men det kändes ändå som jag skulle få den nu så det blev lite beskt när det inte blev så, att jag sen oxå är världsmästare på att "get my hopes up" hjälper ju inte direkt:P

Blev en riktigt lugn fredags kväll hos Christian med några öl o lite skitsnack sen när till tjejerna en sväng för lite vin o mer av det sistnämnda..Jävligt gött o det är riktigt skönt att ha så mycket goa klasskamrater det bidrar ju onekligen till att det könns som de här åren kommer att bli väldigt roliga!!

Nåja..lite vila nu sen iväg o kolla det älskade Arsenal piska West Ham:)

Pözz!

Bakom trädet på första våningen döljer sig en balkong som tillhör

DSC00011.JPG
Bakom trädet på första våningen döljer sig en balkong som tillhör min soon to be studentlägenhet...så här kommer för andra dagen i rad ett Wohoooo!!!

Wohoooooooooo....

Så glad blir man när man efter tårar, hårslit och sömnlösa nätter skrivit klart sin första hemtenta..de sista ändringarna är gjorda och nu lämnar jag den ihänderna på högre makter (det vill säga min kursansvarige ,Gud blandar sig inte i förns delkurs två:P)
Början på min högskoletid har varit riktigt jobbig o jag har både en o tretusen gånger tänkt tanken att det här kanske inte alls var för mig. Men efter den här veckan har jag fått lite mer känslan av att jag kan o med push från Norge och Uppsala har det visat sig att jag kanske inte är så trög ändå:P

På måndag börjar nästa delkurs o nu är det jävlar i mig jag som är med från allra första början och ser till att få saker gjorda. Har fortfarande väldans svårt att fatta att jag faktiskt ska bo här nere i flera år framöver men nu så har jag iaf fått en lägenhet från senast nyår så jag drar från stughelvetet så snart jag kan så det bör hjälpa till en hel del med acklimatiseringen:)

Första nyktra onsdagen igår sen nollningen, var riktigt skönt och välbehövligt för kroppen. Har så smått tagit tag i det här med motionen nu oxå. Blivit två, förvisso korta, löpturer i veckan o idag blir det inskrivning på gymmet.
Tror det blir en lugn helg här nere nu men med mina studentkollegor vet man aldrig det kan gå åt andra hållet också;)
Nästa helg kommer Mor och Far ner. Ska bli jätteskoj att få ner dem och få visa dem vad man sysslar med egentligen så ni är varmt välkomna och efterlängtade.
Helgen därpå är det hemresa o födelsedagsfirande hemma i nypan med goa vännerna o släkten. Och och och och och träffa lökis oxå:)!!!!!

Puss och kram på er alla!!

Så var den då...bortsett från att vissa småsaker ska rättas till

DSC00010.JPG
Så var den då...bortsett från att vissa småsaker ska rättas till..klar, det är ju inget mästerverk men förhoppningsvis tillräcklig för att ta mig över godkänt ribban:)! Blir lite mer datajobb imorgon sen inlämn ing på fredag så nu kanske man kan återgå till att få lite nattsömn igen:p

Vissa dagar förvånar jag till o med mig själv;) Sista rycket med h

DSC00009.JPG
Vissa dagar förvånar jag till o med mig själv;) Sista rycket med hemtentan...efter en för ovanlighetens bra skoldag igår så känns det idag bra mycket bättre o jag börjar inse varför jag gav mig in på det här:)

Mmmm...så det här var ju smart...försök till att fixa lite i

DSC00008.JPG
Mmmm...så det här var ju smart...försök till att fixa lite i stughelvetet gone bad...

I väntan på studiekamrater på trappan till stadsbiblan..tidig start i

DSC00007.JPG
I väntan på studiekamrater på trappan till stadsbiblan..tidig start i morse med inlämning av blå faran sen löptur tillbaka, knappa två kilometer höll på att ta livet av mig så det är dax att börja shapa till sig en smula herr Sävström...

Det är väl mer eller mindre dags för en vit vecka nu gubben...me

DSC00004.JPG
Det är väl mer eller mindre dags för en vit vecka nu gubben...men vad gör man..det känns surt som räven att missa saker..magen är väl det som straffar mig mest här o där har jag ju bara mig själv att skylla..kanske ska sluta skjuta det här med träning en vecka framför mig hela tiden... Älskar er vänner..

Freitag...

Efter en horribelt bakfull dag igår så var vi på banan i "ottan" i morse, eller ottan o ottan klockan nio var vi på stadsbiblan iaf.
Blev en väldigt blöt fest i onsdags men skoj var det..tror jag..ärligt talat så är kvällen rätt suddig men vi verkar ha haft kul i alla fall..Blev lite efterfest hos Däckarn med Singstar o TVspel innan jag o Jakob vinglade hem till stughelvetet igen. Blir snart själv här nere nu, Jakob har hittat studentlägenhet o drar första oktober så då är det solokvist här igen med sepe hyran att dras med..måste härifrån..

Annars så är det rätt tungt för tillfället, varken studier eller annat funkar riktigt som det ska o då blir det mycket skit som snurrar i skallen på en. Det är trist när man vill så mycket men inte får ut det på nåt vettigt sätt..det känns..tomt..
Har en ful ovana att skjuta upp saker oxå så när deadline närmar sig blir det panik istället o det är ju inte bara skolprojekt som det blir så med känns som det är det mesta nu för tiden..

Fick ju ryggen reparerad förra helgen men det tog inte mer än en vecka innan den började jävlas igen..hmmm..kan det ha något att göra med våningssängen från helvetet kanske:P

Nä just nu känns väldigt mycket, väldigt mycket bläääääääää..

Får se vad det blir av den här dagen vill mest dra något gammalt över mig o sova bort allt...

Yeeeeeehaaaaaaa....

Jaha ja...då var man här igen då i stugan som...tja...alla glömde:P
En mycket mycket trevlig helg är till ända o den slutade där den började i blå faran. Hämtade Linda vid bussen halv fem i fredags morse så jävla skönt att ha dig nära vännen fast det kändes nästan inte som du varit borta:) Klippning o lite stadsvandring på fredagen avrundades med besök hos Nisse o Jossan o en liiiiiten Fikasväng. Blev en mysig kväll som avslutades relativt nyktert o tidigt. Så kom då lördagen o det var dax för besök i huvudstaden o Pablo Fransisco på China teatern, efter ett varv på stan o lite käk o drinkar så bänkade vi oss förväntansfulla näst längst fram o efter flera väääääldigt roliga för akter var det då dax o det blev ett par timmars totalt hysterisk skrattkramp otroligt lyckat:) Avslutade China besöket med signerad DVD o Idolfoto micket trevligt. Dagen o kvällen blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss men efter omständigheterna så var det väldigt väldigt lyckat så stora kramar till alla som var med Peter, Malin o Linda ni är underbäst:)

Var väldans skönt att vakna upp utan en sjuhelvetes bakfylla på en söndag för första gången sen Sundsvall.....Blev en tripp till Sthlm då med Subway besök o dryga affärsbiträden:P
Sen var det lugnt såååååå lugnt resten av söndagen o jag lyckades slockna framför tv:n runt tolv snåret.
Efter en lunch på stan igår med Lindas far o bror bar det sedan iväg mot Oslo i blå faran igen..jag vet inte vad det är men det infinner sig alltid ett lugn i mig när jag sitter där i bilen med Lökis skulle ha kunnat åka hur långt som helst men det fick räcka till Oslo denna gången:) Några timmars färd till sen så var jag tillbaka här o idag väntar det RET kritik o klassmöte..jeez..back to reality:P

Stora kramar till Mor o Far som står ut med att ha sonen hemma:)
Stor kram o grattis till jobbet till lillsyrran:)
O stora kramar till alla er andra otroligt underbara människor som gör livet värt att leva:)

Bränslepåfyllning o första bensträckaren sen Oslo i Götet..bara 13 k

DSC00042.JPG
Bränslepåfyllning o första bensträckaren sen Oslo i Götet..bara 13 kvar nu:)

Halvvägs...typ:)

DSC00040.JPG
Halvvägs...typ:)

Idiotjävlar som håller denna hastighet på en 90 väg miss i nassen b%

DSC00039.JPG
Idiotjävlar som håller denna hastighet på en 90 väg miss i nassen bör det vara skottpengar på!

Cirka fyra timmar kvar ner till Halmstad skulle kunna vara hur segt som he

DSC00037.JPG
Cirka fyra timmar kvar ner till Halmstad skulle kunna vara hur segt som helst men just nu känns det som att det inte spelar någon som helst roll det är värt varenda minut för att ha fått de extra timmarna i bilen med Lökis:) Älskar sättet du får mig att må på vännen!

Kvällsmat i Årjäng på väg mot Oslo.. Släppa av Linda o sen v

DSC00036.JPG
Kvällsmat i Årjäng på väg mot Oslo.. Släppa av Linda o sen vidare mot Halmstad..

Mwahahahahahaha...

DSC00035.JPG
Mwahahahahahaha...

Förvärmarna har varit guld men nu kommer kungen:)

DSC00032.JPG
Förvärmarna har varit guld men nu kommer kungen:)

Sämre kan man ha det en lördagkväll;)

DSC00031.JPG
Sämre kan man ha det en lördagkväll;)

GODDAMMIT.....

DSC00029.JPG
GODDAMMIT.....

Nattpromenad hem till päronen är ingen lek när Mr Jello tagit över e

DSC00028.JPG
Nattpromenad hem till päronen är ingen lek när Mr Jello tagit över ens kroppsform o rocken inte går att knäppa...

Bye bye blondie... Hello Cruella..typ:)

DSC00026.JPG
Bye bye blondie... Hello Cruella..typ:)

Efter att ha förlorat rond ett mot skrivarna är nu en micket trött m

DSC00024.JPG
Efter att ha förlorat rond ett mot skrivarna är nu en micket trött men inte alltför bakis Sävström på väg till plugget för att ge sig på dem igen..solen skiner det är typ 20 grader varmt o imorgon åker jag hem:) Wohoooo!!!

Haha!!!

Fääääääärdig....Hemtenta del ett är härmed avklarad om jag bara lyckas skriva ut skiten vill säga:P
Gick förvånansvärt smidigt när jag väl satte igång men därmed inte sagt att resultatet blir lysande...visar sig dock på tisdag hur väl det faller ut...
Blir naprapaten på fredag...så gryyyyyymt skönt denna rygg håller på att ta livet av mig:(

Föreläsning om en dryg timme sen möte med arbetsgruppen i Idrotts styrelsen o sen...ja ni vet..det vanliga på onsdagar...
Blir en vit vecka inom en mycket snar framtid så jag får lite fason på min krumbuktande kropp.
Ledig imorgon så då blir det packning inför hemresa o sen hämta Lökis miss i nassen..obeskrivligt skönt att träffa dig ska det bli!

Nä nu blir det wrestling med skrivaren o så en så hääääärlig föreläsning:P

Puss!

Ja men jösses jag tror bestämt herr Sävström pluggar:p...Jo han

DSC00022.JPG
Ja men jösses jag tror bestämt herr Sävström pluggar:p...Jo han gör ju det o det går så smått framåt, verkar som att en efter en börjar de små grå cellerna vakna till liv;)

Del ett avklarad...

Efter fjorton om och några men lyckades vi till slut få ihop en presentation...Blev en kväll igår med ihop pysslande av Power point o morgonen idag ägnades åt att skriva ihop hela smacket o det lyckades till slut bli ett riktigt hyggligt arbete.
Så kom vi då till föreläsningen..o det var då det började knepa till sig lite..efter att ha hört två grupper presentera sitt arbete började vi skruva lite oroligt på oss över att kvalitén på vårat arbete kanske inte riktigt var vad den borde vara men vi körde på och efter allmänt strul med teknik o fniss attacker så var det en inte helt nöjd lärare som gav oss extrauppgifter att göra men efter att vi briljerat i briefingen efter lektionen så slapp vi den med...nu återstår bara RET:en så det blir en hel dag på biblan imorgon för att komma på något vettigt att skriva om...kommer vara rätt död när det är dax för hemfärd på torsdag men jag längtar så satans mycket tills dess o till att få träffa Linda det känns skitskumt att inte fått träffas på så länge:)

Blir Halmstadtravet ikväll med "familjen Totti" ska bli skoj..

En lite recap till helgen kan jag ju smyga in oxå..Blev en lyckad fest hos Tommy o Kalle med fotboll, dans o mycket goa människor. Vi´fortsatte sen i taxi till Mårtenssons där det blev några timmar utan några större händelser så till slut gav jag upp o begav mig hemåt med ett litet pitstop på McD där det dök upp några av klasskamraterna sen så det blev sällskap hemåt o cykeltur runt halva stan..slocknade nån gång vid fem så ni kan ju gissa hur jag mådde igår......

Nåväl..en dusch nu o sen iväg en sväng!

PÖZZ!

Världens tröttaste o pluggångest fyllda Anders...

DSC00020.JPG
Världens tröttaste o pluggångest fyllda Anders...

Mårtensson ikväll...bara jag som har åldern inne egentligen;)

DSC00018.JPG
Mårtensson ikväll...bara jag som har åldern inne egentligen;)

Matchtröja av skjorta på...utgång...givet!!!

DSC00017.JPG
Matchtröja av skjorta på...utgång...givet!!!

Fredag kväll i stugan...

Två dagars bakfyllan börjar släppa nu men "farfar" Anders är fortfarande en smula seg o när jag ser på mina kära medstudenter börjar man ju vissa dagar undra vad man gett sig in på...Visst de är oxå slitna men om de bara visste hur det känns när man närmar sig de 28 åren...
Blev något sena till föreläsningen idag..lite orienteringssvårigheter:P..fick onda ögat av läraren när vi stolpade in men sen förflöt föreläsningen i samma gamla lunk som vanligt..
Blev en lunch på stan o sen förvandlades vade som skulle ha varit en plugg eftermiddag till en tripp ut till Tylösand, återvände dit nu ikväll för lite äventyrsgolf, mycket skoj men satan svårt o "farfar" rutinen avgjorde till slut när jag slog mina medspelande studenter med ett slag hehehehehehe....
Blev film hos Aga sen o allmänt soff slappande, skönt som fan o nu är det bara o börja ladda för matchen imorgon o inflyttningsfest hos Tommy, verkar bli duktigt med folk o bra drag som vanligt..
Pluggpaniken börjar så smått smyga sig på nu dock, presentation på måndag o vi har än så länge inte skitmycket att komma med..är dock inte alltför orolig för den våran "familj" är bra så jag tror vi fixar det..mera RET:en då som spökar..fortfarande inte en susning om hur jag ska ta mig igenom den...fick ju böckerna igår iaf så det blir väl att nattmangla sig igenom dem i veckan..

Nåväl off to bed o försöka få lite sömn inför morgondagen.

Puss på er!

Shotfestival hos Däckarn..jeez..detta blir en lååååååång kväll

DSC00013.JPG
Shotfestival hos Däckarn..jeez..detta blir en lååååååång kväll:p

Nu så jävlar så...

DSC00012.JPG
Nu så jävlar så...

Sysselsättning för den sömnlöse..den jävla hostan knäcker mig...

DSC00011.JPG
Sysselsättning för den sömnlöse..den jävla hostan knäcker mig...

Matlagning deluxe i stughelvetet...

DSC00009.JPG
Matlagning deluxe i stughelvetet...

There and back again...

Fick ju som ett litet ryck i torsdags när jag var o hämtade bilen hem vore skönt att åka så sagt o gjort en timme senare var vi på väg hemåt..Dök upp hemma hos ett par mycket överraskade päron o fick boende i systers lägenhet(tack yster)..Fantastiskt skönt att vara hemma o ladda om batterierna inför de kommande skolveckorna..blev middag med päron i fredags o film mycket trevligt o jätteskönt att bara få umgås med er:) Blev en liten sväng till Fika sen, skulle egentligen bara dit o se om det var någon man kände där men det var mycket goa vänner där så det blev några öl o några timmar där innan jag promenarde ut till Stenkulla. Lördag blev det först frukost med mor o sen traditionell spritlunch med Mange, spenderade sen ett par patetiska timmar på O´Learys innan det blev hemgång o iordning fix inför kvällen. 25 års fest hos Camilla o fest hos Claes innan det till slut blev någta småtråkiga timmar Birgers o hemfärd..
Gött att träffa alla hemma men tomt utan Lökis kan man sammanfatta helgen med, blir hemfärd igen om två veckor o då är det ju Pablo Fransisco i Sthlm oxå ska bli sjuuuuukt kul:)

Tillbaka i verkligheten idag o efter rundtur på biblioteket o lite genomgång på vårat grupparbete så är man tillbaka i stugan, ska ge mig på matlagning här för första gången idag så läser ni något om "nedbränd stugby i Halmstad" på AB så vet ni hur det ligger till...Trodde ryggen blivit bättre efter helgen men tji fick jag får bli rullator om inte det här blir bättre:(

Föreläsning imorgon o hemjobb med grupparbetet o lägenhetsjagande väntar...

See ya..

RSS 2.0