Vad gör man..

Vad gör man när man inte orkar prata med människor längre..känns som jag stängt mig inne den senaste tiden o inte orkat prata med någon (förutom när jag dricker förstås)..Vad jag gör o tänker har blivit väldigt mycket mitt känns det som, jag orkar inte diskutera o analysera med mer än ett ytterst fåtal, så vad jag vill säga med det här egentligen är Tack...Tack Linda Tack Masken, ni är de som får stå ut med mig o mitt gnäll o för det älskar jag er, tack för att ni aldrig sviker när jag behöver er o jag lovar att aldrig vända er ryggen om/när ni behöver mig!!

Behövde bara få det ur mig.

/A

Oj,oj,oj..

Jag borde ligga bra mycket bättre till med min packning o allt annat som hör min stundande flytt till men vad gör man när all inspiration tryter o energin inte finns där för man inte kan sova överhuvudtaget..det skrämmer mig en smula..faktiskt så till den grad att jag den senaste tiden börjat tvivla på..tha..i stort sett allt, är det här verkligen rätt för mig, kommer jag klara det o som grädde på moset tvivel över så mycket annat skräp oxå..

Kalasfylla i lördags...ojojoj...micket trevligt med Lök hos mig först sen The Lots o väldans massa trevliga människor..Det är trevligt att det fortfarande finns människor i den här stan som överraskar en mycket positivt:)
Söndagen var en sån dag som egentligen inte borde få finnas..Monumental jävla kolossal bakfylla som bara inte ville släppa taget, en totalt värdelös film på kvällen men det bästa sälllskapet iaf:)

Ska ta mig i kragen nu o dra iväg o inhandla flyttkartongerm sen blir det nog sanering av gryt o påbörjande av packning..jeeez...

Bite the bullet!

Sleepless in Nypan...

Hade en sån där natt i natt..en sån ni vet när huvudet inte vill sluta snurra o tankarna far runt med expressfart runt guldfisken..Jag tror jag tänkte på allt o lite till i natt innan jag somnade mer av utmattning än av egentlig trötthet..

Var en sväng till Norpan med Lökis o Frida vi var nog de tre tröttaste i stan men trevligt hade vi iaf, det är skönt med människor som får en att må bra även när man känner sig lite vissen:)

Sååå vad göra med resten av dagen då...vårt mål alkohol för dem som tål....typ:P
Verkar som det kan bli samling här o sen vidare till Lotsen gissningsvis!!??



En grå jävla massa...

Lite grann så livet känms nu...fast i nåt jävla vaccum där man inte får svar på något o man bara går o väntar på att något ska hända.

Blev attackerad av en större mängd sprit i onsdags..jag lovar jag bara stod där o den kastade sig på mig/i mig vilket såklart resulterade i fylla..en helt okej fylla men jävlar så trött jag var igår, blev en liten sthlm tripp med obligatoriskt Subway stopp igår annars mest bara komazombie..idag..hmmm..tjaaa...tror jag skiter i den här dagen...japp jag ställer in idag...hänger upp en skylt, "Stängt på grund av ointresse"..kopplar igång mobilsvaret i hjärnan oxå.."hej du har kommit till Anders hjärna, idag har vi stängt, våra öppettider är...."

Helgen då...ja jag blir kraftigt förvånad om jag inte drabbas av alkohol imorgon...bara en vecka kvar av semestern snart ju tiden måste utnyttjas på...ehm..."bästa" sätt...

Sängen igen...hmmm...tål att tänkas på...

Men om jag inte orkar då...

Inne på vecka tre av semestern nu, tiden går alltför jävla fort o jag borde ha fått en jävla massa gjort inför den stundande flytten. Men motivationen till packning o alla andra måsten sviker just nu, det är absolut INTE så att jag har tappat sugen för pluggandet det är vägen dit som suger...
Efter två o en halv veckas latande börjar oxå kroppen visa tecken av ogillande för istället för att läka ihop o må bra av vila blir min kropp förvandlad till ern sjuk koloni, ryggen låser sig, fingrarna värker o blir stela..ja o så magen då förstås men den gnäller jag ju faan över hela tiden just nu....

Blev en härlig filmkväll igår med två MYCKET bra filmer, Blood diamond som faktiskt skildrar något som händer varje dag på en vacker kontinent med en blodröd historia som alltför sällan når ut till omvärlden o så Last Kiss som på samma sätt som Garden state med Zach Braff överraskar o glädjer. Sen var ju förstås kvällens stora behållning de två fantasifostrena som levde runt i soffan..."Anna..Anna..släpp in mig Anna...."Skalbaggar o Hairy i en stor hög...Det är en skratt orgie deluxe!

Känns skumt att sälja min kära Blå fara, den som har tagit mig överallt de senaste åren o som alltid funnits där när man velat fly från verkligheten en stund, nu ska man "plötsligt" bli fot o cykelburen student...jeeez...men får se det som så här att det lär ju knappast vara dåligt för kroppen att röra lite på sig:P

Jag återkommer..känner att det finns mer att säga en dag som denna i detta häääääääärliga sommar Sverige....In the words of Homer Simpson...DOOH!!

Mmmmm....studieskulder...

DSC00078.JPG
Mmmmm....studieskulder...

Uppsagd...

Har fått mer uträttat de senaste två-tre veckorna än jag fått de senaste åren känns det som..Sa upp mig från jobbet i saltgruvan igår så om allt går som det ska nu flyttar jag in i en stuga i Halmstad runt den 15 augusti..den kommer inte att få priset som årets deluxe boende men det är en början o förhoppningsvis hamnar jag så småningom i ett korridorsrum eller lägenhet:)

Från den 16:e till 25:e väntar sedan Halmstads berömda nollning...jeeeeeez...även om det kanske inte är så, så känns det som jag kommer vara den överlägset äldsta nollan därnere så jag får väl ta all min livsvisdom o visa småttingarna hur det ska gå till;)

Blev en tripp till sthlm igår för ett litet firande av min o Lökens uppsägning vilket resulterade i en grymt trevlig dag där tiden sprang iväg...det är stunder som dem som jag kommer sakna allra mest älskade vän, allt prat i bilen, alla dåliga skämt, shoppingen, katlandet, finnen...it just won´t be the same without you, you know...

Återvänder till sthlm idag med för en biotripp o förhoppningsvis inköp av keps(ar)...ÄNTLIGEN!!!

Hasta la vista!

En smula skrämmande...

Har väl inte riktigt förstått det eller kunnat smälta det än men jag drar ju faktiskt till Halmstad om några veckor sen är det sayonara Nypan i ett antal år framöver, självklart kommer jag ju hem då o då men den stad jag kallat hemma i snart 28 år is no more..Känner mig glad, lättad, skräckslagen, nyfiken, orolig, sugen...o en massa andra saker där till..
Idrottsvetenskap ska läsas o idrottsterapeut är tanken att det ska stå på visitkortet när jag är klar..

Sitter nu här måndag morgon efter en mycket trevlig helg i Uppsala det var goda middagar med mycket uppskattat prat om allt mellan himmel o helvete, en död korridorsfest, karaoke, övervåld av krogvakter, låååååång promenad o ett magsår som nu mår sämre än sämst....dumbass.....

Är imponerad av dig vännen att du vågar ta det här steget o prova på nåt helt nytt, du inspirerar mig ska du veta det har du alltid gjort sen vi träffades! 

Nu så jävlar så blir det lägenhetsjakt deluxe så om någon känner någon som känner någon som känner...ja ni förstår..jag är helt enkelt jävligt mycket i behov av en lya i Halmstad!

Taxi deluxe...minst sitter i bagage luckan på taxin;)

DSC00059.JPG
Taxi deluxe...minst sitter i bagage luckan på taxin;)

Början på en fin dag....kanske!?

DSC00045.JPG
Början på en fin dag....kanske!?

04.40 en härlig svensk morgon sommarhimmel, på väg hem ifrån Arlanda

DSC00044.JPG
04.40 en härlig svensk morgon sommarhimmel, på väg hem ifrån Arlanda med Cranberries Dreams dundrande i högtalarna...

Så här glad blir man när man fått veta att man kommer in på si

DSC00030.JPG
Så här glad blir man när man fått veta att man kommer in på sin högskola!

Nedräkning....

Ska tydligen få veta idag...kan vara därför jag vaknade med jordens magvärk...alternativt min kraftigt tillsunkade livsstil på sistone.....

Jag är så jävla hemskt nervös för det här...livet kan ta en helt ny inriktning idag o gör det inte det så vet jag fan inte vad kjag ska inrikta mig på istället...gaaaaah...två miljoner tankar i skallen nu som inte kommer överens alls....
Menmen...det är bara o invänta domen o agera därefter...

25 års kalaset i fredags blev mycket lyckat, trevliga människor, god mat, roliga tävlingar o ja just det knökfylla deluxe oxå.....Har....bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääh......

vet inte vad fan jag ska skriva....går o imploderar en stund.....

25 års fest deluxe!

DSC00024.JPG
25 års fest deluxe!

Blondie in the making...

DSC00008.JPG
Blondie in the making...

Ja jävlar...

Sicken lördag det blev...traditionell lördagslunch på hotellet med det lite otraditionella inslaget att det var kass mat:P...trist "grill"buffé o ingen efterrätt, dax att byta hak nu bestämt!
Lunchen följdes upp med det sedvanliga släpandet runt i stan o den totala tristessen över att det numer sällan springs på fräscha kläder här hemma...
Middag o firande av pärons bröllopsdag på kvällen...29 år herre jestanes det är ju en livstid:) Mycket trevlig middag följdes upp med besök hos Peter o ett gäng öl på soffan, även det mycket trevligt, kvällen avrundades sen på The Lots som traditionen bjuder fast dock med ett inslag av lagomt berusad Anders istället för den sedvanliga drängfulla Anders vilket resulterade i en i stort sett hel kväll på dansgolvet i mycket trevligt sällskap;) Jävlar så skoj jag hade o jävlar vet om jag inte kände mig liiiiiite snygg oxå...haha...kläderna gör mannen:)

Kvällen var på väg att avslutas med efterfest men slutade istället med "Snowroller" på soffan...inte så tokigt det heller:)
Så var det söndag o efter inte alltför många timmars sömn upptäckte jag nästa fördel med att inte vara dräng på lördagen nämligen den att munnen inte smakade död grävling o sur fil, huvudet innehöll inte en symfoniorkester ackompanjerade av kopparslagare o magen inte betedde sig som ett kärnkraftverk under härdsmälta...blev ändå en vääääldans lugn söndag som mestadels spenderades på soffan som sig bör..
Men nu är det måndag igen o en ny arbetsvecka inledd..den sista...sen blir det en månads semester...har inte haft en månad semester sen jag tog studenten...förra året blev det tre dagar så detta känns MYCKET välkommet!

Blir blond igen på torsdag...känns gött..börjar bli sommartradition nu:)

Hej hopp!

RSS 2.0