Dietjävel..

Dag fem av dieten o fick jag inte äta på tröjärmarna skulle jag blitt tokig vid det här laget....
Köttfärs o åtta tomater idag...faaaantastiskt delikat..men det märks redan skillnad, den gamla Anders hade satt i sig rubb o stubb men nu så sa magen till att jag var mätt efter knappt hälften o hör o häpna så lyssnade jag!!!!!

Veckorna flyter mest samman nu..får ingen riktig ro i kroppen men börjar ändå känna mig betydligt bättre än förut..
Ska dra igång träningen ordentligt igen nästa vecka..just det IGEN...för ungefär 314:e gången de senaste månaderna känns det som..

Även om det inte verkar som det så får du mig faktiskt att lyssna och FRAMFÖR ALLT att tänka efter o du har rätt (i det mesta iaf;)) bara det att jag har så lätt för att inta nåt slags försvarsposition (eftersom jag ALDRIG har fel) så är ju detta ändå ganska naturligt..Men du ska veta att du påverkar mig i rätt riktning hela tiden o jag uppskattar att du hela tiden stöder mig o inte vänder mig ryggen när jag är tvär!:)

Ska dega ihop på soffan en stund nu sen blir det Al Gore rullen..ses fram emot med skräckblandad förtjusning.

Kram på alla!

Nystart..

Satt o läste igenom min egen blogg häromdagen o insåg att det mest bara var en massa gnäll som stod där så jag tänkte det var dax för en nystart med åtminstone begränsat gnällande i:)

Vad har hänt sen sist då...jaaa det är ju en väldans massa:P

Är inne på dag tre av dieten från helvetet..just det inget gnäll var det..hoppas veckan ger resultat o ger mig en god grund inför beach 2077 träningen..nåväl 2007 iaf..

Har varit en smula tungt ett tag men ska till mitt yttersta vända allt nu!! Har anmält mig till högskoleprovet o att plugga känns mer o mer inspirerande:)

Lider med dig min vän, du förtjänar sååå mycket att få ha det bra o vara sådär lycklig som du vart på sistone så jag hoppas att allt ordnar sig. eller rättare sagt så vet jag att allt ordnar sig på ett eller annat sätt!

Saknar min blå fara så jag hoppas satan att nyckeln kommer snart:P

Nu blir det smoothie o slappande sen möjligtvis lite städning...


RSS 2.0