En sån där examen...


En i stort sett samlad ivp-07 klass...en fantastisk samling människor som igår tog sin kandidatexamen i idrottsvetenskap med lite blandade inriktningar..eller ja det stämmer ju inte helt det finns ju en o annan som inte riktigt är färdiga med det som krävs för att plocka ut den..men en trevlig tillställning blev det iaf med fina tal av studenter och programansvarig Hansi. En liten ros bjöd minsann högskolan på oxå, precis vad man behöver efter tre års studier och en kvarts miljon i skulder..för vissa fortsätter nu äventyret med vidare studier i höst o andra dem tar sitt pick o pack o ger sig ut i verkligehetn med varma lyckönskningar. Bilden kan ju dock få tankarna på nåt slags sekt utanför deras kapell med den allsmäktige sektledaren med skägget i mitten o hans lärjungar som flockas runtomkring..eller!?

Nu så är vi snart redo för vår opposition imorgon o de vi ska opponera på kommer inte att få en alltför kul start på dagen men där får de ju faktist skylla sig själva..sen så lär väl vi också bli sågade vid fotknölarna men det får man stå ut med för snart, snart, snart så är det sommarlov!!!
ser redan fram emot lördag o vår inofficiella avslutningsfest o känner jag mina kursare rätt så kommer detta bli en blöt tillställning men ack så trevlig.

Nåväl tillbaks till studierna, hoppas ni njuter av solen gott folk!

Peace and love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0