Hur motiverande är det?

Sitter helt solo i en datasal på skolan..kuuuul...solen skiner utanför och att koncentrera sig på orden på skärmen är faaaan inte det enklaste vill jag lova..
Uppsatsen går framåt men i ett tempo som inte ens skulle imponera på sniglar...dessutom så bestämde sig ju allt vad handledare och lärare är för att de skulle va hemma idag..va fan är det för stil..om vi ska vara här o skriva ska dem fan va här o stötta oss..röda dagar är bullshit..sen så tyckte ju dessutom skolbiblioteket att dem skulle ha stängt i två dagar nu..för att det vore ju dumt att ge studenterna tillgång till det när de jagar material till sin uppsats...vad är det för jävla hittepå grej att ha stängt imon då är det för helvete ingen röd dag!!!
I´m in a state of surgubbe nu.....



För övrigt så hoppas jag på blåvit vinst mot GAIS ikväll det skulle kanske kunna lyfta humöret en smula..Forza Blåvitt!!

Vad händer i helgen gott folk?

Auf wiedersehen....

Kommentarer
Postat av: Gråpäron

Målning av köksväggar med andra ord "klättra på väggarna" annars händer det inte så mycket mer än att det givetvis är fotboll imorgon Järna SK ska få däng ! Kämpa på i motvinden !!!

Kramar från päronen :-)

2009-05-22 @ 11:37:38
Postat av: Jaymzh

Det som hände var vistelse i Wroclaw, Polen. En fantastisk stad med god mat, godare öl och trevligt sällskap. Har tittat på kyrkor, rådhus, monument från WW2 och i största allmänhet njutit av livet. Förstår att uppsatsen är en sugig del av pluggandet men när den väl är klar så är det bara nedförsbacke! Kör på bara så ses vi till helgen.

2009-05-25 @ 08:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0