FORZA BLÅVITT ALE ALE ALE!!!!!!!!!!!!

Tillbaka i stugan igen efter en helt fantastisk helg i Götet..SM-guldet är helt obeskrivligt skönt att det är bärgat:)
Rätt lugn lördag på Vasa o sen Trägårn, matchvärmning med boule på söndagen, började öla vid tiosnåret på förmiddagen o sen blev det lunch på Bryggeriet som följdes upp med mer öl på Diamond Dogs o sen promenad i regnet till Ullevi helt sjöblöta blev vi men matchen värmde. Inrusning på plan efter slutsignalen i blåst o regn men värt varenda vattendroppe att få vara där. Efter en rask promenad hamnade vi sen i kön till Valand i nån timme innan vi fick komma in o va med på guldfesten:) Sjukt stort att få vara med om det o det var så jävla gött när spelarna anlände o fick motta våra hyllningar!!

Vi vinglade oss ut därifrån runt ett snåret o efter lite nattamat tänkte vi sätta oss på centralen o vänta på tåget, synd bara då att den inte öppnade förns fyra...blev en timmes sömn på asfalten ihopkurade under ett paraply innan vi fick komma in o då hamnade vi på golvet o sov istället tills vakterna kom o väckte oss. Tågresa hem en timmes sömn hos Däckisch o sen redovisning av vårat experiment med lyckad utgång dock med en o annan kommentar om att vi luktade sprit..förstår ju inte vad de pratar om där:P

Får nog bli nån timmes sömn nu o sen ta tag i resten av veckan.

Älska blåvitt!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Jaymzh

Pratade lite med Sarah angående det där du pratade med mig om
och det visade sig att hon, liksom Håkan, David, jag och nästan alla andra vi känner upplevt samma sak som du. Det kommer smygande efter nollningen, en slags obestämbar bakfylla som gör en orolig och olustig till sinnes. Den går inte bort och så ett tu tre sitter man där med Lille Skutt-tårarna sprutande över de tio till tjugofem kvadratmeter man bor på. Inget mer med det. För att återigen anknyta till det vi pratade om är det bara skönt att du gjort det och att det tog sig ett sådant uttryck. Några som jag började plugga med stack från stan för att de inte pallade att vara hemifrån. Konsten är att inte släppa blicken från det gyllene målet, Graalen, priset, drakskatten, frukten av allt slit, all möda och all tentaångest - examensbeviset!

Annars är det lugnt. Befinner mig nu i Järpås och skall efter 1,2 mils självspäkning på blåsiga fält äta mat med Ewy. Hon skulle säkert hälsa om om visste att jag skrev nu. Ha det bra och grattis till guldet. Jag antar helt kallt att det var din medverkan som var det avgörande.

//J

2007-10-30 @ 17:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0