IVP bygger partytält inför lådbil o flottbygge o efter tre timmars söm

DSC00145.JPG
IVP bygger partytält inför lådbil o flottbygge o efter tre timmars sömn känns det här väldigt,väldigt mycket överkurs just nu...spöade skiten ur U i bordshockey i natt till de mycket stolta tvåornas stora förtjusning 10-1 till herr Sävström talar sitt tydliga språk:)

Kommentarer
Postat av: Jaymzh

Låter ju som om herrn upplever en tvättäkta nollning! Fast jag har inte klart för mig om du har lektioner bredvid nollningen eller om det är bara nollning. Det senare är ju lite småsnällt men faktiskt väldigt praktiskt eftersom det är muy, muy svårt att bevista en föreläsning och lära sig något bakfull.
Är glad över att du kör på! Lite hemlängtan är bara att ta - det händer alla om man inte kommer från de djupaste smålandsskogarna, heter Örgglyrr Wargkuk och upplever rinnande vatten som den yttersta gåvan från vår herre. Efter ett par veckors plugg är man assimilierad och fullständigt avtrubbad, hemma blir bara en avlägsen, diffus plats som inte längre har något emotionellt kaptial att komma med. I alla fall första året, därefter blir man gammal student och allmänt sentimental.
Har själv varit i Riga med Sarah och ätit gott, druckit massor (gott även det), tittat på diverse kyrkor, statyer av helgon, oväder som hade platsat i Day After Tomorrow och lite annat smått och gott. Mycket trevlig upplevelse som avslutades med hemkomst igår, middag med föräldrar och blivande svärföräldrar och skjuts upp till Uppsala!
Hade gått upp till fasansfulla, alarmerande, förkrossande 104 kilo under semester och frånvaro. Är i skrivande stund på väg till Löplabbet för inhandling av nya skor för tusentals kronor. Nu är det krig och jag ger mig inte förrän vågen visar under 100 (fan, jag väger ju lika mycket som medelliten dinosaurie!) samt 360 och surroundet installerat i vardagsrummet. Kommer att ta en månad men va fan, per aspera ad astra!
Dags att rulla. Tänker på dig. Ha det underbart så hörs vi framöver.
Respekt!

2007-08-24 @ 13:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0