Bakis...

Skulle ju ha vart en lugn o vit helg det här....men ICKE....okej relativt lugn blev den ju men inte speciellt vit...lite after work på t.g.i i fredags o igår samkväm med underbart sällskap i form av Ante, Anna o Linda, vi träffas alldeles för sällan gubben!
Det pratades på i timme efter timme medans dryckesvarorna flödade:)
Blev en liten sväng på fika sen oxå...så grymt skön kväll helt opretentiöst bara njuta av goda vänners sällskap!

Uppvaknandet i morse var väl dock inte lika skönt, tyckte inte jag drack sååååmyket igår men det kändes ändå när jag vaknade på soffan framför powerpuffpinglorna...det är en förbannelse/komplott jag svär...rödvinshuvudvärken bultade så det blev nån timme till i sängen. Skulle ju egentligen vara ute o golfa nu men...blev ju andfådd av att gå uppför trapporna så den här värmen skulle nog knäcka mig...ta en fika/glass på stan...hmmm...kanske...annars baaaara slappa o njuta av att det imorgon börjar en ny såndär arbetsvecka....:P



Kommentarer
Postat av: Jaymzh

Vad tusan är en powerpuffpingla? Är det flingor eller flickor eller både och? Har nu på morgonkvisten fördjupat mig i romantiken (ska ha lektion om den imorgon) och därmed kopierat groteska mängder text från ne.se varpå jag nu försöker rensa i det formidabla berg av information jag fick av det. Säga vad man vill men skolan är verkligen inte över bara för att man inte pluggar!

Ser fram emot Valborg-07 med gott sällskap från Nypan. Kommer att vara festsugen å det grövsta så jag hoppas att du ätit din havregrynsgröt då.

Dags nu för arbetslagsmöte då jag i största möjliga utsträckning ska försöka imitera en väggblomma medan de vuxna får käfta med varandra.

Respekt!

2007-04-18 @ 08:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0